Yazı biçimi sabitleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Farkedmez

Tanrı TÜRK'ü Korusun!
Kayıtlı Üye
Merhaba, konulara cevap atarken yazı biçim,renk,boyut gibi şeyler sabit olsa hoş olurdu. Olursa güzel olurdu

---> Yazı biçimi sabitleme.

Merhaba

Bildiğim Kadarıyla vBulletin Böyle Bir Özellik Veya Eklenti Yok.

Yinede Webmasterimiz [MENTION=25800]özkan[/MENTION] Beye Sormak lazım.

Aslında var daha önce başka forumlarda rast geldim, sürekli takıldığım birinde vardı sonra yeni sistem yüklendi onda bulamadılar. Bu eski sürümse olmalı tabi olacak diye bir kaide de yok : )

Merhaba [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] etiketleseydınız daha hızlı cvp verebılırdım :)

- o eklentı var evet fakat sunucuyu yoran tum ozellıklerımız pasif suan. yoksa sıte daha agır ve yavas calısıyor.. sızler daha hızlı gezınmenız ıcın onuda kullanmıyoruz suan ıcın..

- önumuzdekı gunler degsıklık olur ıse mutlaka duyuru yapılacaktır.

sevgıler

Merhaba [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] etiketleseydınız daha hızlı cvp verebılırdım :)

- o eklentı var evet fakat sunucuyu yoran tum ozellıklerımız pasif suan. yoksa sıte daha agır ve yavas calısıyor.. sızler daha hızlı gezınmenız ıcın onuda kullanmıyoruz suan ıcın..

- önumuzdekı gunler degsıklık olur ıse mutlaka duyuru yapılacaktır.

sevgıler

Merhaba Özkan Bey

Mesaja Bakmanızı Öneririm

Saygılar.

Merhaba Mr. Semih ;

- Bahsettiğiniz mesajda sizde göreceksiniz ki

@özkan şeklinde çıkmış..img çıktığı için etiket almamış banada gelmedi bilginize sunar

çalışma hayatınızda başarılar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri