Yazdığım kitaptan ufak bir parça ..

Lessien

Banned
Dokuzuncu Gün .. / Ritimsiz Harfler

"Merhaba."

Karşıma bir kadın oturmuş , farkında değilim .

- Tanışıyormuyuz ?
" Bu gece tanışabiliriz ."

Şarabımı yudumlayıp , sigaramı ciğerlerime çekiyorum . Suratımı yere doğru çevirip , gülümsüyorum . Kadına döndüp ;

- "Olabilir" . diyorum .

"Ne saçmalıyorum ben , kendine gel !" diye içimden geçiriyorum , karşımdaki kadının boğuk sesini duymazdan gelip , bulanık gözlerimle ;

-"Pardon bayan , iyi geceler" Diyip masadan kalkıyorum .. Ayaklarım halsiz , saçlarım titriyor gibi . Ve ayak seslerim , kalp ritimlerimi ezip geçercesine mekandan çıkıyorum . Çifler gözlerimin içine bakıyormuş gibi hissediyorum , başım öne eğik . Hiçbir şeyi umursamadan , terk ediyorum burasını . Dışarısı çok soğuk , keskin ve nefessiz , saçları dalgalanan bir , maskeli kadın kadar soğuk . Ellerim üşüyor , rüzgar parmak aralarımı incitiyor . Tıpkı dokunduğum başka bir kadının , vücudunda bıraktığım parmak izlerim gibi . Bu parmaklarımı temizler mi ? Rüzgar .. Rüzgar beni temizler mi ? Veya , nefesin rüzgara karışıp , ellerimin arasından süzülüp gider mi ? Beni , temizlermisin saf cümlelerinle ? Parmaklarınla piyano çalar gibi , narin ve saf bir şekilde , dokunurmusun bana ? Piyano çalar gibi , dans ettirirmisin parmaklarını vücudumda ? İçimi , tam şimdi ısıtabilirmisin ?

Diye geçirirken içimden , nefes nefese kalmış durumda aralıyorum evimin kapısını . İçeriye girdiğimde ise , bir sessizlik bürünmüş , duvarların arasına saklanan , ve bir türlü ortaya çıkmayan sessizlik .. Karanlığın sessiz çığlıkları ve , yanmayan lambaların ağlamaları . Ve benim ayak seslerim , kalbimin ritim bozukluğunu ortaya koyan sesle birleştiği zaman . Ortada kalan sadece bu ev .. Ben yokum gibi , ve aslında ben varken , yok olmuşum gibi .. Evde kimselerin olmaması garip , bir rüyadamıyım yoksa ? Hayır , ben şuan ayaktayım ve mantıksızca düşünüyorum .

Odama geçip , uzanıyorum yatağıma .. Bir sessizlik yine dışımda , içimde intihara koşuşturan çığlık seslerim , ve gözlerimden damarlarıma işleyen göz yaşlarım .. Seni düşünmek o kadar heyecan verici ki , yokluğunla yetinmeyi öğrenmek . Yavaş yavaş benliğimden , senin içine aktığımı hissetmek o kadar nefes kesici ki .. Sanki bu benim nefesim değil , sanki senin için öldürüyorum benliğimi , kendimi .. Beni yaşatabilirmisin ? Beni yüreğinde yaşlandırabilirmisin , bir kavak ağacı gibi ? Biliyorum , yüzüme vurma .. Ben iğrenç ve aptal bir adamın tekiyim . Kendimden iğrenirken , sana imrenme duygularıma yol gösterirmisin ? Kapalı kalp ameliyatı gibi , uzanmışım sanki yokluğuna ..

Sabah 08:30

Çalan kapı ..

Uyuşmuş olan yüreğimi , uzanmış olduğum yokluğundan kaldırıp , bu sessiz ve karanlık evdeki çıkış kapısını açmak için ayağa kalkıyorum ..

Kapıyı açıyorum ve , Sen ..

Timur K. (Lessien)

Yorum atarsanız , memnun kalırım arkadaşlar :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri