Yaz serinliği-Yaz Meyvelerinden karışık içecek
Kullanılan Malzemeler
Yapım Şekli Kavun ve karpuzun çekirdeklerini temizleyip blenderde püre
haline getirin. Portakal ve şeftali suyunu bir kapta karıştırın. Pekmez ve meyve suyunu püreye ekleyip karıştırın.
* Hazırladığınız şerbeti kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip servis yapın. Portakal şekerlemesinle süslüyebilirsiniz.
Kullanılan Malzemeler
- 1/2 fincan pekmez
- 2 su bardağı şeftali suyu
- 2 su bardağı portakal suyu
- 200 gr kavun
- 200 gr karpuz
- 4 parça kırık buz
Yapım Şekli Kavun ve karpuzun çekirdeklerini temizleyip blenderde püre
haline getirin. Portakal ve şeftali suyunu bir kapta karıştırın. Pekmez ve meyve suyunu püreye ekleyip karıştırın.
* Hazırladığınız şerbeti kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip servis yapın. Portakal şekerlemesinle süslüyebilirsiniz.