Tyrael_
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Ben bir film haberi açmayacağım. Sadece bir konuyu tartışmak istiyorum. Belki bazılarınız biliyordur. Yavuz Sultan Selim adlı bir film çekilecek. İptal oldu diyorlar ama resmi sitesi hala açık. Ben bu filmin tarihimizi rezil edeceği görüşündeyim. Film fragmanını izlerseniz sizde ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ben araştırmalar yaptım ve kısaca bahsedeyim filmden..
Film Yavuz Sultan Selim'in hayatını ve seferlerini anlatıyor.Buraya kadar herşey güzel. Hangimiz istemeyiz tarihimizi anlatan bir filmin yapılmasını? Ancak resimleri gördükten sonra bakalım neler düşüneceksiniz?
Film Yavuz Sultan Selim'in hayatını ve seferlerini anlatıyor.Buraya kadar herşey güzel. Hangimiz istemeyiz tarihimizi anlatan bir filmin yapılmasını? Ancak resimleri gördükten sonra bakalım neler düşüneceksiniz?
Arkadaşlar dikkat ederseniz ordumuzun elindeki kılıçlar mitolojiden kalma gibi.. Savaşa giden ordunun en ön saflarında mehter takımının işi ne? Fragmanı izleyince anlayacaksınız sizlerde. Abartıyla asker sayısı adeta ters orantılı. 15-20 adam savaş meydanında savaşıyor ve düşman askerler adeta savaşmıyor. Orduda bir tane bile at yok. Kılık kıyafet hiç uygun değil. Yavuz Sultan Selim çok garip gözüküyor ve daha nice şeyler. Tarihi bilmeden tarih anlatmak bu olsa gerek.. Yorumlarınızı bekliyorum..