Yavaş yavaş Hasan Şaş"

DeviL_PrenS

Kayıtlı Üye
Mısır'ın en meşhur yabancı futbolcularından biri olan Hasan Şaş'a bu ülkeden çağrı var. Hasan Şaş'ı çok sevdiklerini söyleyen Mısırlılar, ''Hasan Mısır'da oynamak isterse hemen gelsin onun gibi bir futbolcu jübile yapmasın Mısır futboluna katkıda bulunsun" diyorlar.

Hasan Şaş ile ilgili haberleri yakından takip eden Mısır halkı, Galatasaraylı yıldızın sezon sonunda jübile yapacağı iddialarına karşın, Hasan'ın jübile yapmadan Mısır'a gelmesini Ahli veya Zamalek kulüplerinden birinde top koşturmasını istiyorlar. Japonya ve Güney Kore'nin ortaklaşa düzenlediği ve A Milli Takım'ın Dünya 3.'sü olduğu 2002 Dünya Kupası Finalleri'nde adı hafızalara yerleşen Hasan Şaş, Mısır'daki en ünlü yabancı futbolcular arasında gösteriliyor. Hasan Şaş'ın maçını izlemeyen Mısırlılar bile ismini biliyorlar. Ülkedeki meşhur slogan ise; ''Yavaş yavaş Hasan Şaş''.

Yıl sonunda Hasan Şaş'ın jübile yapıp yapmayacağı bilinmiyor ancak yıldız futbolcu jübile yapmadan Mısır'a gelirse büyük bir hayranlık ile karşılanacağı kesin
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri
Üst