Yasımın Kaderinde, Hiçin Kimiyim Ben?

bal_böceği

€q0iSt
Prenses
Kayıtlı Üye
(K)inime asıyorum kendimi...Koca bir (h)ârın göbeğinde yakı(nı)yorum dilimin ucundaki kara çala (l)aflarlasersefilliğini vaveylâmın.Gidiyorum ömrün(ün) yalpalayan adımlı aşklarından.Acıya kumpas döşeli yolculuklarda gözlerime düşüyor dünden emanet boşlukları hayretimin.Damalı bir geçmişin mâkus kaderini sırtlanalı kaç vakit geçti lahzamdanbilmiyorum…Ve sebepsizliğin kursağını deşiyorum acımasızca sadist duygularımın karasında.Katledilen bir benyeniden benleşebilir mi? Yeniden kendine gelir mi peşmergelerin namlusuna terk edilen mahzûnluğu yüreğimin?
Âtiye saklı sancılarım var benim her biri kan dolu.Maskara yaşamların darboğazına tıkıyorum tanımsız duraklara boşalttığım yokluğunu.Her yer soğuk ayazı buz kesercesine…Ve her yer kundaklanmış hayatların pazara çıkarıldığı müzâyede salonu…Göz kapaklarımda gecenin damgalanmış ağıtlarından arta kalan demir ağırlıklar...Sicim gibi boşalan irinlerin dikiş tutmaz izleri var dudaklarımın sese bulanmış “(v)âh!” larında...Elleri şeker tutan çocukluğumun yağmalanan mütebessimliğindeyim...Adımın erken doğumuna bedenimin bölük pörçük üryânlığını ilikliyorum apansız.
Korkuyorum…Kan(dır)macalı bir oyunun kaleme yanlış alınmış repliğinde senden sığ lügatlerim yaralı bereli…Yamalı bir aşkın son ânında tüketiyorum nihâyetlere ardımca kapı açıp yalvaran nefesimin “gitme!” lerini…
Sevdâya bir yanım eksik kalıyorum.Balıkçı teknesiyle kör sularına açılırken Nil’in imlâdan muzdarip tümcelerin eksiltilerinde üç noktalık serüvenler peydâhlıyorum yan(a) yana yürürken yalnızlığımla… Bir kulaçlık boğulmalar ısmarlıyorum sensizlikten Ey yâr!..
Nâtamam varlığın çırılçıplak döllenişini resmederken maktûl tutanaklarına hiçliğin davalı tanıklığında kendime yitik kalıyorum.Burjuvazi sömürülerin beşiği gönlüm bu girift senaryonun temasında… Hayatı bir avuç külle değişecek kadar karamsarım ve bir o kadar da Hükümsüz…
İbrahim’î odların ortasına atılıyorum zehir zemberek…Suyun azîzliğine demir alırken yangınlarımın kıyısında zakkum çiçeklerinin ağusunu emiyorum canhıraşça âmâ firkatimin nazarında.Cesedim dolusu kusuyorum ellerinin mübâreksizliğini…Kamburlaşmış bir acının sıcağında fikre müteessir sözcükleri boğazımın dibine diziyorum birer birer… Avazım çıktığı kadar susuyorum müstear dillenişinin esrik harabeliğinde.Rûh-efzâ hayaller büyütüyorum sana inat nemlenmiş gözlerimin ferini söndürürken.Yusuf’un yırtılan gömleğini dikiyorum bu defa sökülmemecesine.Züleyhâ hasletli edebimin kısır döngüsünde alabora’ya vuruyorum..Lodoslar çarpıyor yüzüme yüzüme… Ârlanmış tenimin kırbaçlanan terini siliyorum üzerimden bin bir zahmetle…
Şimdi hangi kâbus uyandırır beni ölüm uykumdan? Ve hangi uyku ölümüm olur bu derbeder hissiyâtımın berisini iliştirirken sîretine? Ters-düz edilen afâkların günbatımındayım…Ötelere gizli gizlerim var gönlümden dökülen salkım saçak.Leblerimde bir yığın söylenti : “ Bunca ayrılık kâfî iken ömrümün neşvesineterkleri viran ettim usumdan.Artık yemyeşil bir baharın koynundagül gülüşünü yudumluyorum...Tövbeler dilimde pelesenk...Üflenmesi gereken o kadar vakit ben varkengidersem gidilir benden.Küf kokulu yangınlar kalır şimdiye geçmişten... Ruhum semâ'ya dururken vuslatınlaŞimdi söyle canım yok bildiğim!...pervâne gönlümkaçıncı alazında aşkın?.. “

" Konuş" Meczup!...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri