880784 Bedduam oLsun Beni Hiç Unutmayasun (:
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 2 Ara 2009 #1 Bedduam oLsun Beni Hiç Unutmayasun anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 2 Ara 2009 #2 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun bu sarkıya bitiyorumm tşkler : ) + У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 2 Ara 2009 #3 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun Bende Bitiyorum rica LazTurk53 Kayıtlı Üye 3 Ara 2009 #4 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun yasemin yıldızın ulusal ses getirecek kanallara çıkması lazım cd satışı yapabilmesi için. Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 3 Ara 2009 #5 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun bende bitiyorumm tesekkurler canım У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 3 Ara 2009 #6 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun Rica ederim tatLım
anaToL!aFiRe Kayıtlı Üye 2 Ara 2009 #2 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun bu sarkıya bitiyorumm tşkler : ) +
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 2 Ara 2009 #3 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun Bende Bitiyorum rica
LazTurk53 Kayıtlı Üye 3 Ara 2009 #4 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun yasemin yıldızın ulusal ses getirecek kanallara çıkması lazım cd satışı yapabilmesi için.
---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun yasemin yıldızın ulusal ses getirecek kanallara çıkması lazım cd satışı yapabilmesi için.
Ď ďυЧGυ ' Bayan Üye 3 Ara 2009 #5 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun bende bitiyorumm tesekkurler canım
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 3 Ara 2009 #6 ---> Yasemin yıLdız : Sen Benimudun Rica ederim tatLım