Yaşar ecim : Her şey karagümrük için

karagümrük

Kayıtlı Üye
217207_10150168184779686_654899685_6566956_1823448_n.jpg

Kulübümüzün son dönemlerde içinde bulunduğu durum hepimizin malumudur. 21 Mayıs 2011 tarihinde yapmış olduğumuz genel kurul toplantısında kongre üyelerimize durum hakkında detaylı bilgi verilmiş ve bu bilgileri sitemiz aracılığı ilede paylaşarak KARAGÜMRÜKLÜYÜM DİYEN HERKESİ kulübümüze sahip çıkmaya davet etmiştik. Yönetim kurulunun istifa etmesi nedeniyle kongreye gidilmesi gerekmiş kongre gününe kadar yönetime talip çıkmadığı takdirde ise kulüp anahtarlarının KAYMAKAMA TESLİM EDİLEREK KAYYUMA gidileceğini yine siz değerli Karagümrüklülere sitemiz aracılığı ile duyurmuştuk. Maalesef bugüne kadar yönetime talip çıkmadı. Bunun üzerine kulübümüzde daha önceki dönemlerde başkanlık yapan Yaşar ECİM tarafından yeni bir yönetim kurulu oluşturulmuştur.

Kulübümüzün Yeni Başkanı Yaşar ECİM sitemiz www.karagumruk.org a özel açıklamalarda bulunarak sitemiz aracılığı ile KARAGÜMRÜK camiasına seslenerek şunları söyledi. "Bu semtte yaşayıp bu semtin havasını koklamamız herkese olduğu gibi bizede bir takım sorumluluk ve görevler yüklemektedir. KARAGÜMRÜKLÜ olmamızın bize vermiş olduğu sorumluluk ile birlikte gönlümüz kulübün sahipsiz kalmasına, yok olup gitmesine razı olmamıştır. BÜYÜK KARAGÜMRÜK CAMİASI bunu haketmemektedir. Tüm bu düşünceler doğrultusunda yeni bir yönetim kurulu oluşturma görevini üstlendik. Bu kapsamda iç ve dış transferler için görüşmelere yarından itibaren başlayacağız. Gelişmeleri web sitemiz aracılığı ile sizlerle paylaşacağız. Şunuda ifade etmek isterim ki Geçtiğimiz günlerde medyada Eski Başkanlarımızdan Cem DURUAKAN ve yine Cem DURUAKAN döneminde Yönetim kurulunda bulunan Resai ERSOY'un ağzından GÖREVE GELİYORUZ tarzında haberler çıkmıştır. Fakat bu kişiler kongre gününde bir liste oluşturup resmen yönetime talip olmamışlardır. Kulübümüzün adı kullanılarak Bu tür mesnetsiz olarak çıkan haberler ile ilgili bundan sonra hukuki yollara başvuracağımızı herkesin bilmesini istiyoruz. www.karagumruk.org adresli sitemizden yayınlanmamış hiçbir bilgiye itibar etmeyiniz.

KARAGÜMRÜKLÜYÜM deyipte kulübe gelip yaşadığı semtin takımına sahip çıkmayan, destek olmayıp sağda solda konuşan hiç kimse bizim gözümüzde KARAGÜMRÜKLÜ değildir. Hepbirlikte elele vererek takımımızı layık olduğu üst liglere taşımaktan başka bir düşüncemiz bulunmamaktadır. KARAGÜMRÜKLÜYÜM diyen herkesin elini taşın altına koyarak KARAGÜMRÜKLÜLÜK kimliği ile kulübümüze maddi veya manevi olarak destek olmasını istiyoruz. Unutmayınız ki Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde BAŞKA KARAGÜMRÜK YOK" dedi.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri