PReѧ
Kayıtlı Üye
Lise 1.sınıfa gidiyordum yaklaşık 6-7 sene önce.Sınavımız vardı iki grup şeklinde sınava girecektik ama biz 2.grup olduğumuz için dışarda bekliyorduk heyecanla sıranın bizim gruba beklemesini. Bir yandan arkadaşın biri camdan soru yazmıştı bizim arkilere yolladı tam soruları okuyalım derken baktım bizim ilerimizde okulumuzun öğrencisiyle bir çocuk atışıyolardı başta şaka sandım ama bunlar birbirlerine yumruk atmaya çalıştı.ben ise meraktan git gide bunlara yaklaştım ve bunlar gerçekten kavga ediyordu öğrenci diğer çocuğu dövüyordu tam o sırada çocuk bıçağı çıkardı gözlerimin önünde öğrenciye bıçağı sapladı şoktaydım aklım o an gitmişti sınav desen sınavı unutmuştum. Öğrencinin ayağından akan kanlar pantolonun içinden aşağı süzerek ayakkabısını kırmızıya boyamıştı bu benım şahit olduğum ilk bıçaklanma olayıydı. Polisler geldiğinde görgü şahitlerinden biri olmama rağmen polislerle muhattap olmak istemedim çünkü o sıralar dedem vefat etmişti.
Neyse o bıçaklanan çocuk 2 sene sonra çıktıkları bir gezide yüzmeye çalıştığı suyun onu yutmasıyla vefat etti. Çocuğu şu an hatırladım...
Neden yazdım bilmiyorum ama birden onu hatırladım o anki tüm yaşananlar gözümde canlandı
Neyse o bıçaklanan çocuk 2 sene sonra çıktıkları bir gezide yüzmeye çalıştığı suyun onu yutmasıyla vefat etti. Çocuğu şu an hatırladım...
Neden yazdım bilmiyorum ama birden onu hatırladım o anki tüm yaşananlar gözümde canlandı