Yasanmıs Hikaye

Tarquin

Kayıtlı Üye
Bu yazacağım hikaye tamamıyla bana özeldir hiçbir yerden alıntı yoktur boş zamanlarımda yazdım bunu sevenler değerlendirirlerse sevinirim.Lütfen bütün hikayeyi okuyun...

Not:Hikayede geçen gerçek isimler ben ve arkadaşlarımdır.Ali bn oluyorum

Bir Ada Macerası
Okullar kapanmıştı.Herkes rahatlamak için tatile gidiyor.Enes,Ali,Emir ve Mahmut ilk uçakla Havai adalarına gidecekler.Havaalanına giderken taksi şoförü çok uykuluydu az daha tramvayın altına girecekti 3 yaşındaki Ramzettin kurtardı onları
Havaalanına girdiler ve kapıda bir yalaka özürlü taklidi yapıp Bushla konuşuyordu.
Uçağa bindiler ve uçakta televizyon vardı.Televizyonda uçak pilotununtraktör tarafından ezildiğini ve sonrada üzerine füzeatar düştüğünü gördüler.Enes öyle bir hüzünlendi ki artık gözleri şelale gibi akıyordu.Ali pilot kim olacak diye sordu.
Mahmut ben olurum dedi.Uçak havaya kalktı bu arada hostes yemeği getiriyordu kapağı açtığında iğrennç bir koku geldi bu bir at ciğeriydi bazı yamyamlar hemen saldırdı ve Emirin üstüne kustular.Mahmut bir sarsıldı iki sarsıldı meğer İngilizler bomba atıyorlarmış.Mahmut birkaç hareket yaparak
hepsini yok etti.Sonra hoster geldi ve ilk durağımız burası dedi ve Mahmut aşağı uçtu.Hiva adalarına düştüler......

Bundan sonrasını azcık mesaj gelsin sonra yazcam;)

Evet devam ediyorum

Düşer düşmez Enesi azdaha bir ayı yiyordu.Aslında orada kalmaya alışmaları çok uzun sürmedi hemen alıştılar.Orada bir mucize gördüler bir arı maymunu tek lokmada yuttu(burası biraz saçma gelebilir:))Oraya eskiden de bir uçak düşmüştü.Bunu araştırmak istediler ama bu konu hakkında hiç birşey bulamadılar.Mahmut bir kaplanla karşılaştı hemen kaçmadı ve şöyle dedi:Şşşt sen kimsin beni mi yiyecen rüyanda görürsün ben seni parmağımda oynatırım dedi.Kaplan ona saldırdı Mahmut hemen geri çekildi ve bir kafa cebinden MP5ini çıkardı ve kaplanı taradı akşam onu yediler.Akşamliin bu adaya eskiden düşen kişilerle ilgili konuştular ama sadece bir bilgi bulabildiler ve bu arada Emirin beyni sulandı.Bu bilgi onların kız olduğu.Ali yanında laptobu olduğunu hatırladı.İnternette bir site bulabildiler(bu arada adada yerel ağ bağlantısı war)ve site tam açılacakken internet koptu ve Ali laptobu 500 parçaya ayırdı.Akşamliyin bir ses geldi Enesin çadırından meğer bir at Enes'in yanına gelmiş

Bu arada İnşallah parçalar halinde yazmama kızmassınız çok önemli bir işim çıktı o yüzden yarım saat sonra devamını getireceğim

Son düzenleme:
Ertesi gün bir korsan gemisi gördüler.Onlar bir bomba attı Mahmut rövaşata ile bombayı geri gönderdi.Düşen uçaklarını sonunda tamir etti Emir.Amerikan uçaklarıatom bombası atmak için geliyorlardı adada yaşayan kedi Sezaicik bombaya bir paticik ve bombayı geri gönderdi.Uçakla Havai adalarına uçtular.bu sefer o yalaka beyonceni dişlerini fırçalıyordu Emir buna çok gıcık oldu gitti ben Cristiano Ronaldonun amcasıyım merhaba dedi.Yalaka öyle fena oldu ki Beyonce yi havalandırma deliğine itti.En sonunda çok fena oldu ve kendini boğaz köprüsünden aşağı attı ve bir ayı balığının midesine indi

Gecikmelerden dolayı çok çok özür dilerim umarım yazımı çok beğenmişsinizdir

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri