yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız??
LaNéDLy qHz Bayan Üye 4 Şub 2009 #2 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? ben aiLemi arardım..
GurkanALkan Kayıtlı Üye 4 Şub 2009 #3 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? Telefonda vakit kaybedemem Ailemden Helallik alıp kuytu bi köşede sigaramı yakarım ve zmanımın dolmasını beklerm..
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? Telefonda vakit kaybedemem Ailemden Helallik alıp kuytu bi köşede sigaramı yakarım ve zmanımın dolmasını beklerm..
naughty_girl Bayan Üye 4 Şub 2009 #4 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? en yakın dostumu
Ms.Tekinkus Bayan Üye 4 Şub 2009 #5 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? 1 saatim war nasıLsa hepsini ararım teker teker haLaLLeşirim
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? 1 saatim war nasıLsa hepsini ararım teker teker haLaLLeşirim
R RaPizM^^ Bayan Üye 4 Şub 2009 #6 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? diğer.. 1 saatim varsa; 1saat=60 dk demektir ki bu 60 dknın 20dksı ailem,20dksı aşkım ve 20 dksı dostum için.. hahaha
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? diğer.. 1 saatim varsa; 1saat=60 dk demektir ki bu 60 dknın 20dksı ailem,20dksı aşkım ve 20 dksı dostum için.. hahaha
M -MuraT- Kayıtlı Üye 4 Şub 2009 #7 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? ailem zaten yanımda, arkadaşlara bi kaç dk yeter geri kalanı ise diğerine ona 1 saat değil 1 gün bile yetmez ama hakkını hellal ettirecek kadar konuşsam o bile bana yeter
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? ailem zaten yanımda, arkadaşlara bi kaç dk yeter geri kalanı ise diğerine ona 1 saat değil 1 gün bile yetmez ama hakkını hellal ettirecek kadar konuşsam o bile bana yeter
У уαяєη ɘƨмɘя Bayan Üye 4 Şub 2009 #8 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? O`na onu Sevdiqimi SöyLerdim.. öLüme 1dk kaLa...
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? O`na onu Sevdiqimi SöyLerdim.. öLüme 1dk kaLa...
Dıljin2121 Kayıtlı Üye 5 Şub 2009 #10 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? :67:kıblemi arardim:67::67:
M mC KHaLeD Kayıtlı Üye 6 Şub 2009 #11 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? aılem ztn yanımda halımeyı gormek ısderdım...
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? aılem ztn yanımda halımeyı gormek ısderdım...
N ` nazLı .. Bayan Üye 6 Şub 2009 #12 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? aiLemi
Z zαмαи zσиE ! Kayıtlı Üye 6 Şub 2009 #13 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? Turkcelı arardım 100 kntr ısterdm =/)
Z zαмαи zσиE ! Kayıtlı Üye 6 Şub 2009 #14 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? Turkcelı arardım 100 kntr ısterdm =/)
FıRaT1 Kayıtlı Üye 6 Şub 2009 #15 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? Herkesi ararım.
waMpiReGirL Bayan Üye 6 Şub 2009 #16 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? SevqiLimi.. aCı çekSin biraz yüreqi yanSın hahaha aiLem öqRenir sonRadan zaten aiLemi arasayDım qözüm açık qiDerDim
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? SevqiLimi.. aCı çekSin biraz yüreqi yanSın hahaha aiLem öqRenir sonRadan zaten aiLemi arasayDım qözüm açık qiDerDim
LoKuMuM<3 Bayan Üye 6 Şub 2009 #17 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? ailemi arardım....tolgam yanımda olacağı için onu aramama grk yok
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? ailemi arardım....tolgam yanımda olacağı için onu aramama grk yok
xXCaNKAnXx Kayıtlı Üye 7 Şub 2009 #18 ---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? LaNéDLy qHz' Alıntı: ben aiLemi arardım.. Genişletmek için tıkla ... aynn ailemı arardım
---> yaşamak için son 1 saatiniz kaLdı..kimi ararsınız?? LaNéDLy qHz' Alıntı: ben aiLemi arardım.. Genişletmek için tıkla ... aynn ailemı arardım