Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz?
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 25 Nis 2009 #1 Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz?
kanat$z_melek Bayan Üye 25 Nis 2009 #2 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? Fikrim yok...
-_-sweetemo-_- Bayan Üye 26 Nis 2009 #3 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? Patron.
!q3k Bayan Üye 29 Nis 2009 #4 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? hiç bi fikrim yok...
Hira Bayan Üye 29 Nis 2009 #5 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? çırak
RappeR_qiRL Banned 29 Nis 2009 #6 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? Fikrim Yok.
S SABIRLI Kayıtlı Üye 29 Nis 2009 #7 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? kobi olurduk heralde biz..
^^Uğursuz^^ Kayıtlı Üye 29 Nis 2009 #8 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? iş kuyruğunda bekleyen sondaki insan
---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? iş kuyruğunda bekleyen sondaki insan
Asi_Genç Kayıtlı Üye 29 Nis 2009 #9 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? ben grevde olurdum
DiReNiS Bayan Üye 30 Nis 2009 #10 ---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? Yeri geldiğinde emir veren,yeri geldiğinde alan.. Yeri geldiğinde tek başına ben hallederim diyen,yeri geldiğinde yardım ve destek bekleyen.. Yeri geldiğinde kendini ücretlendiren yani ödüllendiren,,yeri geldiğinde başkalarını ücretlendiren,ödüllerndiren.. Hangisine uyuyor bu_? Varmı böyle bir mertebe (
---> Yaşamak bir meslek olsaydı şayet siz hangi mertebede olurdunuz? Yeri geldiğinde emir veren,yeri geldiğinde alan.. Yeri geldiğinde tek başına ben hallederim diyen,yeri geldiğinde yardım ve destek bekleyen.. Yeri geldiğinde kendini ücretlendiren yani ödüllendiren,,yeri geldiğinde başkalarını ücretlendiren,ödüllerndiren.. Hangisine uyuyor bu_? Varmı böyle bir mertebe (