Yaşama Sebebiniz ?

ChaKMa_$eiTaN

Bayan Üye
Yaşamak için bir sebebiniz var mı? Yoksa yaşamak zorunda olduğunuz için mi yaşıyor sunuz? Yaşarken en iyi şekilde yaşamaya mı çalışıyorsunuz yoksa hayatta kalmak için mi çabalıyorsunuz ?

Son düzenleme:
---> Yaşama Sebebiniz ?

ALLAH Korkusu oLdugu icin.

ben oLsamda oLur , oLmasamda oLur

diye düsünenLerdenim.

---> Yaşama Sebebiniz ?

bir amacım ve düzene bir katkım olabileceğim kanısındayım.yaşamak için pek çok somut sebepte bulunabilir istenirse.iki kolunuz arasına dünyalar sokabilirsiniz,bu da değer yaşamaya.

---> Yaşama Sebebiniz ?

Ben annem ve murat için yaşıyorum

Tabikide Allah korkusu bendede var ama annem ve murat olmasaydı dünden bitirmiştim yaşamı ;)

---> Yaşama Sebebiniz ?

yaşama nedenlerim hep değişken.. ama yaşamış olmak için yaşamaya calışmıyorum.. Allah yarattı yaşasamda olur yaşamasamda demiyorum...bir kişiye de ithaf etmiyorum yaşamımı, kendi yaşamımı olabildiğince kendime adıyorum, ötesini bilemez insan ama daha gencim ve en azından kendime tek bir yol çizmeyi değil birsürü yollardan geçmeyi istiyorum..

---> Yaşama Sebebiniz ?

tabi yaratılmışız ömrümü doldurmak için yaşıyorum

---> Yaşama Sebebiniz ?

yaşama nedenlerim hep değişken.. ama yaşamış olmak için yaşamaya calışmıyorum.. Allah yarattı yaşasamda olur yaşamasamda demiyorum...bir kişiye de ithaf etmiyorum yaşamımı, kendi yaşamımı olabildiğince kendime adıyorum, ötesini bilemez insan ama daha gencim ve en azından kendime tek bir yol çizmeyi değil birsürü yollardan geçmeyi istiyorum..

ardına atılmış imzasıyla çok ta hoş durmuş..

ömrü doldurmak için veya ben olsamda olmasada farketmez diyerek yaşıyamam çok şükür..

---> Yaşama Sebebiniz ?

Kendim için yaşıyorum..

Bir kaç sene öncesinde herşeyi görmüş geçirmiş oldum hayatta yapılmayacak bütün herşeyi yapmaya çalışıyordum , korkum vs yok =)

---> Yaşama Sebebiniz ?

ben yasamak zorunda oldum ıcın yasıorm hayatı en ıyı sekılde yasamaya calısıorm ama bazen olmuo ıste :(

---> Yaşama Sebebiniz ?

Bana bu nefesi bahşeden Allah, yaratmış ve yaşatıyor... Beni başı boşda bırakmamış..Akıl,nefs,irade vermiş.. Aklım,nefsim ve iradem ile O'na layık bir kul olmak için yaşıyorum..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri