Yasakmış?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KoZmoZ

Kayıtlı Üye
Özel mesajlaşma neden yasak ki burada? nasıl yasaklandı yani ?
Hem özelden insan istediğini konuşur yani değli mi _? neden milletin özel kendi aralarında birbirleriyle konuşmasını kısıtlıyorsunuz ki? zaten istediğiniz zaman bu özel mesajlarıo takip etme m
ekanizm​
ası yok mu elinizde? hayır bu ne çekememezliktir canım millet belki beğendiği sevdiği kıza özelden seslenecektir ya da erkek her neyse?

bence özel mesajları açmalısınız ki üyeleriniz daha çabuk ve hızlı çoğalsın.!

---> Yasakmış?

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] & [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

hem sEmih site sahibi olmana rağmen nickindeki yanlışı neden düzeltmedin? bir harf üstelik ortaya yakın harf büyük çok tuhaf simetrik bozunsutu veriyor olaya hava bilesin, iyi durmuyor yani kömürcü madenci arkadaşım..

---> Yasakmış?

Özel mesajlaşma neden yasak ki burada? nasıl yasaklandı yani ?
Hem özelden insan istediğini konuşur yani değli mi _? neden milletin özel kendi aralarında birbirleriyle konuşmasını kısıtlıyorsunuz ki? zaten istediğiniz zaman bu özel mesajlarıo takip etme m
ekanizm​
ası yok mu elinizde? hayır bu ne çekememezliktir canım millet belki beğendiği sevdiği kıza özelden seslenecektir ya da erkek her neyse?

bence özel mesajları açmalısınız ki üyeleriniz daha çabuk ve hızlı çoğalsın.!

Benim Forum'a 1 Mesaj Yazmamı Beklediğinizin Açıkca Farkındayım

Niyetinizi Açık Açık Söylermisiniz Rica Etsem

---> Yasakmış?

[MENTION=154329]InnoCence[/MENTION] & [MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

hem sEmih site sahibi olmana rağmen nickindeki yanlışı neden düzeltmedin? bir harf üstelik ortaya yakın harf büyük çok tuhaf simetrik bozunsutu veriyor olaya hava bilesin, iyi durmuyor yani kömürcü madenci arkadaşım..

Niyetini Söylermisin.

---> Yasakmış?

Benim Forum'a 1 Mesaj Yazmamı Beklediğinizin Açıkca Farkındayım

Niyetinizi Açık Açık Söylermisiniz Rica Etsem

Bir mesaj yazmanı değil durumu görmeni istiyoruz, nihayet farkında olduğun şeyler var bu kısıltlamalar ve simetrisiz durumlar konusunda haksız mıyım? sabırlı adminler seçmiş olabilirsin ama niyetimi nasıl açıkça anlamadın ne demek?

benim niyetim mi açık değil onu mu îma etmeye çalışıyorsun hem? [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] :Rulezzz_04:

---> Yasakmış?

Bir mesaj yazmanı değil durumu görmeni istiyoruz, nihayet farkında olduğun şeyler var bu kısıltlamalar ve simetrisiz durumlar konusunda haksız mıyım? sabırlı adminler seçmiş olabilirsin ama niyetimi nasıl açıkça anlamadın ne demek?

benim niyetim mi açık değil onu mu îma etmeye çalışıyorsun hem? [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] :Rulezzz_04:

Bakınız

Amacınız Beni Germek Olabilir

Lakin Çok Komiksiniz

Ve Gerçekten Sesli Güldürüyorsunuz Beni

Amacınıza Ulaştığınızı Bilmenizi İster

Ve Saçmalamanın Lüzumu Olmadığını Bilmeniz Gerek.​

---> Yasakmış?

Bakınız

Amacınız Beni Germek Olabilir

Lakin Çok Komiksiniz

Ve Gerçekten Sesli Güldürüyorsunuz Beni

Amacınıza Ulaştığınızı Bilmenizi İster

Ve Saçmalamanın Lüzumu Olmadığını Bilmeniz Gerek.​

'...bilmenizi İster'

...bilmeniz gerek''

bu da beni şeyimle güldürdü cümle böyle toparlanıp bitirilmez mi usta :3dth8:

Hayır komik olan ne onu da çözebilmiş değilim hem pişmaniye mi yedik en son ne demek bu?

:love3: geliyorlarsa germeden yavaş yavaş, diğer forumlarla baş edip iyi yarışıp yüksek yerlede olabilmek için dediklerini yapmalısın bak çok eksik olmasa da yanlışlar var forumda :vala_02:

yine forumun en altında öyle roman gibi açıklama da neyin nesi? habur sınır kapısı mı burası? gümrük kontrolü mü yapıyorsun? yok böyle yapılmaz şöyle edilmez öyle denilmez ne bu ya? userleri böyle sıkarak çok üye de kalmayı düşünüyor musun cidden [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] ?

---> Yasakmış?

'...bilmenizi İster'

...bilmeniz gerek''

bu da beni şeyimle güldürdü cümle böyle toparlanıp bitirilmez mi usta :3dth8:

Hayır komik olan ne onu da çözebilmiş değilim hem pişmaniye mi yedik en son ne demek bu?

:love3: geliyorlarsa germeden yavaş yavaş, diğer forumlarla baş edip iyi yarışıp yüksek yerlede olabilmek için dediklerini yapmalısın bak çok eksik olmasa da yanlışlar var forumda :vala_02:

yine forumun en altında öyle roman gibi açıklama da neyin nesi? habur sınır kapısı mı burası? gümrük kontrolü mü yapıyorsun? yok böyle yapılmaz şöyle edilmez öyle denilmez ne bu ya? userleri böyle sıkarak çok üye de kalmayı düşünüyor musun cidden [MENTION=4428]sEmih[/MENTION] ?

Şeyimle Derken?

Pardonda Siz Bayan Olduğunuzun Farkındamısınız?

Veya Size Bayan Olduğunuzu Biri Hissettirememiş

İsterseniz Yardımcı Olabilirim.

Daha Fazla Terbiyemi Bozmadan Sesini Kes.

---> Yasakmış?

Şeyimle Derken?

Pardonda Siz Bayan Olduğunuzun Farkındamısınız?

Veya Size Bayan Olduğunuzu Biri Hissettirememiş

İsterseniz Yardımcı Olabilirim.

Daha Fazla Terbiyemi Bozmadan Sesini Kes.

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

BAK YİNE AĞIR KONUŞUYORSUN? YARDIMCI OLABİLİRİM? NE DEMEK BU? ANLAMLARI ÇÖZEMİYOR MUYUZ SANIYORSUN? SEN BURADAKİ BAYAN ADMİNLERE ÜYELERE DE Mİ BÖYLE DAVRANIYORSUN? PROFİLİNDE İLİŞKİN YOK YAZIYOR NEDEN YOK OLDUĞUNU ANLIYORUM ŞİMDİ..

ŞEY'İME GELİNCE; SEN NEREM OLDUĞUNU ÇOK İYİ ANLAMIŞSINDIR, AĞZIMI AÇTIRTMA BANA!!!

---> Yasakmış?

[MENTION=4428]sEmih[/MENTION]

BAK YİNE AĞIR KONUŞUYORSUN? YARDIMCI OLABİLİRİM? NE DEMEK BU? ANLAMLARI ÇÖZEMİYOR MUYUZ SANIYORSUN? SEN BURADAKİ BAYAN ADMİNLERE ÜYELERE DE Mİ BÖYLE DAVRANIYORSUN? PROFİLİNDE İLİŞKİN YOK YAZIYOR NEDEN YOK OLDUĞUNU ANLIYORUM ŞİMDİ..

ŞEY'İME GELİNCE; SEN NEREM OLDUĞUNU ÇOK İYİ ANLAMIŞSINDIR, AĞZIMI AÇTIRTMA BANA!!!

Bak Sen Bak

Ne O ?

Biraz Önce Azında Argo Kelimeler Olan Bayan Gitti Başkasımı Geldi?

Sanane Kızım İlişkimden Benim?

Senin Gibi Hatunlar Olduğu Sürece Paşa Paşa Tekte Gezerim

Neyin Kafasını Yaşıyorsun Sen Allah Aşkına?

Şükür Ne Demek İstediğimi Anlayabilmissin..

Asıl Sen Benim Azımı Bozma Haddini Bil Kendine Gel.

1 Kelime Daha Yazarsan Banlarım Seni.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takipçi satın al tiktok takipçi satın al instagram beğeni satın al takipçi satın al takipçi satın al Buy Instagram Followers bugün haber bypuff
Geri