yasak ask

CimCime66

Bayan Üye
Ben okadar çok sey yasadımki en son yasadıgım olaydan sonra anladımki hepsi yalan bi gercek oymuş...İçim yanıyor onu düşündükce biliyorum sonumuz yok olmayacakta ama neden kalbim hala onun için atmakta düşüncelerim neden hala illede o demekte bana?
kısacık zamana okadar çok şey sıgdırdımki onunla gecen her dakikam bir ömre bedeldi..delirmiştim sankii herseyiyye uzak ve tuzaktı bana..yapamiordum herseyi göze almıstım sankii ya o ya hiç diyordum...Bana öyle bir sarılıyordukii bırakma beni deyişlerini unutamıyorum ziyaretine gittigimde karsısında beni görünce sasırmıstı aglamaya basladım özür dilerim burcu affet beni derken sarıldım afyona gidiyorum gelmicem dedigimde hala bana ara beni diyordu...biliyordu sonumuzun olmadıgını sadece evli olması deildi sorun o karanlık bir adamdı kendi sonu bile yoktu hele bizimkilerle husumetlilerdi..duysalar benide onuda asarlardı..ama ben herseye ragmen onu arıyor soruyorum oda öle..korkmuyorduk hiç bişeyden ayrılık hariçç.. bitek içimi kemiren beni aglatan ayrılık.. düşünmesi bile ucurumun kenarına beni bir adım itiyor...son kez gitmeden bi sarılabilsem öpsem koklasam onu son bir defa sadece son bir defa....yasayan ölü gibiyimmm...esi geldi görmeye onu ben 10 dk görüştüysem o 1 saat görüştü öyle bir dokunduki kanıma agladım çocuklar gibi...ben kimimki dedim içimden..yazık bana çok yazıkkk yinede affet beni sen bırakmadıgın sürece bırakamamki seni..bekliyorum ellerini bana uzatıpp gidelim burdan deyisini ve ardımıza bakmadan kaybolup gitmeyi....kırcicegin seni çok özledi sevgilim.... bir gün insallah bana ait olursun

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri