Yarısı kadın yarısı erkek insanlar

Néppox

Kayıtlı Üye
1_3402.jpg

New York'un travestilerinin iki farklı yüzünü görüntüleyen fotoğrafçı Leland Bobbé, ortaya çok orjinal bir seri çıkardı.

2_3167.jpg

İki arada bir dere kalmış bu insanları kameranın karşısına geçmeye ikna eden Boble, onların aynı yüzde hem kadın hem de erkek hallerini görüntüledi.

3_3086.jpg

Travestilerin gerçek yüzünü ortaya çıkardığını savunanan Boble, kesinlikle kamera hilesi olmadığını görüntülerin makyajla sağlandığını belirtti.

4_3021.jpg

5_2834.jpg

6_2626.jpg

7_2441.jpg

9_2082.jpg

10_1987.jpg

11_1720.jpg

12_1539.jpg

13_1362.jpg

14_1237.jpg

15_1130.jpg

16_1007.jpg

17_923.jpg

20_721.jpg

21_616.jpg

22_576.jpg

23_525.jpg

---> Yarısı kadın yarısı erkek insanlar

Zencilerin hic ayirt edilmiyor neredeyse :)
Ilginc konuydu canim :)

Zenciler biraz öyle ablacım :R Maalesef o kadar emek veriyoruz ama değeri bilinmiyor sanırım konu açmayı bırakacağım.

Zenciler biraz öyle ablacım :R Maalesef o kadar emek veriyoruz ama değeri bilinmiyor sanırım konu açmayı bırakacağım.

:) bende gazteden haric fazla konu acmiyorum. Acilmis konulara yonelmek daha faydali bence. Gonul aliyon hem hemde konular ilgisiz kalmiyor.

:) bende gazteden haric fazla konu acmiyorum. Acilmis konulara yonelmek daha faydali bence. Gonul aliyon hem hemde konular ilgisiz kalmiyor.

Ama bir çok şeyden haberdar oluyorlar konularım bence faydalı ama değil ki ilgi görülmüyor.

sıradışı bi çalışma olmuş gerçekten...

İnsandan mı soğutmaya çalışıyosunuz anlamıyorum ki :D:p

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri