Yarın uyandığınızda nasıl biri,nasıl bir kariyer,iş,sevgili,paraya v.s. sahip olmak isterdiniz ?
'hayaL Bayan Üye 21 Şub 2012 #1 Yarın uyandığınızda nasıl biri,nasıl bir kariyer,iş,sevgili,paraya v.s. sahip olmak isterdiniz ?
Heretic. Erd Bayan Üye 21 Şub 2012 #2 ---> Yarın Uyandığınızda ? Mutlu bir tarih öğretmeni olmak isteriiim.
ashli Bayan Üye 21 Şub 2012 #3 ---> Yarın Uyandığınızda ? Yarın uyandığımda geçmişi arkada bırakabilmeyi isterdim
M Mastor Kayıtlı Üye 21 Şub 2012 #4 ---> Yarın Uyandığınızda ? Hiçbirini. Sadece çocuk olmak isterdim.
yesil83 Bayan Üye 21 Şub 2012 #5 ---> Yarın Uyandığınızda ? sabah uyandigimda, yeni dogmus gibi gunahsiz olmayi, suan yasadigimiz SKINTILARin biranda gectigini cok mutlu olmayi isterdim.
---> Yarın Uyandığınızda ? sabah uyandigimda, yeni dogmus gibi gunahsiz olmayi, suan yasadigimiz SKINTILARin biranda gectigini cok mutlu olmayi isterdim.
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 21 Şub 2012 #6 ---> Yarın Uyandığınızda ? bazı şeyleri silip atmak isterdim..
'hayaL Bayan Üye 21 Şub 2012 #7 ---> Yarın Uyandığınızda ? yarın uyandıgımda en çok istedigim yerde olmak isterdim
CaSPeR35 Kayıtlı Üye 21 Şub 2012 #8 ---> Yarın Uyandığınızda ? Yarın uyandıgımda 2 çocuk babası onu seven bir eşi olan ve maddi sıkıntısı olmayan biri olmak isterdim :R Tamam Tamam Biraz Abarttım. :Ç
---> Yarın Uyandığınızda ? Yarın uyandıgımda 2 çocuk babası onu seven bir eşi olan ve maddi sıkıntısı olmayan biri olmak isterdim :R Tamam Tamam Biraz Abarttım. :Ç
Bezmi$h Banned 21 Mar 2012 #10 ---> Yarın Uyandığınızda ? Sabah kalktığımda benden uzak duran şeylerin bana geri gelmesi
yigitbircan Banned 5 Ocak 2013 #14 ---> Yarın Uyandığınızda ? Allah razi olsunda nasıl uyandırırsa bende raziyim.
G Gülümse. Bayan Üye 6 Ocak 2013 #16 ---> Yarın Uyandığınızda ? Edebiyat öğretmeni olsam yeter. Ha onu olamıyor muyum,o zaman okul yok desinler bari.
---> Yarın Uyandığınızda ? Edebiyat öğretmeni olsam yeter. Ha onu olamıyor muyum,o zaman okul yok desinler bari.
Wu-Tang Kayıtlı Üye 6 Ocak 2013 #17 ---> Yarın Uyandığınızda ? Hala bu karakterde,Miami Beach'teki evimde,Merve'yle uyanayım. 2 de çocuk atalım araya.
---> Yarın Uyandığınızda ? Hala bu karakterde,Miami Beach'teki evimde,Merve'yle uyanayım. 2 de çocuk atalım araya.