Hhs1TqMcR5s
Sitem Bayan Üye 13 Ara 2009 #2 ---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var Ah Be Yar Aklında Kim Var Kahpe Yar Gönlünde Kim Var..
C c0rdin_c0rd Kayıtlı Üye 13 Ara 2009 #3 ---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var sEvdiğim bi pARça emeĞİNe saGLık
G Gülümse. Bayan Üye 13 Ara 2009 #4 ---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var İlla dinletcen he Güzelmiş şarkı Teşekkürler.
Sitem Bayan Üye 13 Ara 2009 #5 ---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var Ben flash Oldugundan Dinleyemiyorum =) Ama Biliyorum Bir Cogunu =)
---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var Ben flash Oldugundan Dinleyemiyorum =) Ama Biliyorum Bir Cogunu =)
A -Asi Ruh- Kayıtlı Üye 13 Ara 2009 #6 ---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var youmlar için teşekkürler Sitem' Alıntı: Ben flash Oldugundan Dinleyemiyorum =) Ama Biliyorum Bir Cogunu =) Genişletmek için tıkla ... anlamadım youtubeden koydum videoyu
---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var youmlar için teşekkürler Sitem' Alıntı: Ben flash Oldugundan Dinleyemiyorum =) Ama Biliyorum Bir Cogunu =) Genişletmek için tıkla ... anlamadım youtubeden koydum videoyu
Sitem Bayan Üye 13 Ara 2009 #7 ---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var Bende yok video sadece beyaz bir sayfa var =)
A -Asi Ruh- Kayıtlı Üye 13 Ara 2009 #8 ---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var hmm youtubeye giremiyorsunuz. girmek isterseniz 208.67.220.220 dnslerini kullanarak girebilirsiniz
---> Yarimin Aklında Başka Bir Yar Var hmm youtubeye giremiyorsunuz. girmek isterseniz 208.67.220.220 dnslerini kullanarak girebilirsiniz