Yardımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

~Simay~

Banned
hiç anlamıyorum bu işlerden en kolayından- ve kullanışlı bir banner programı bilen beri gelsin :/ ismini söylemeniz yeterlii

Konuda yanlış yerdeyse pardın

kilitlenmemiş tek istek bölümü buydu ve yeni bir konu da açmak istemedim kalabalık olmasın diye...

sayın kurucular ve yetkili kişiler forum kuralları bölümünün kaçıncı maddesi bilmiyorum ama şöyle bir kural olduğuna eminim. "kullanılan awatar ve imzalarda siyasi parti logoları kullanılamaz" yanılıyorsam düzeltin. isteğim de şu zıkkımın dibi isimli arkadaşımızın awatarı siyasi bir partinin amblemidir. eğer bu durum normalse aynı şekilde bende awatarıma kendiime yakın bulduğum siyaseti koymak isterim yok bu normal değilse bu arkadaş nasıl o resmi kullanabiliyor.

biliyorum çok aktif bir üyeniz değilim ama yine de hem merakımdan soruyorujm hem de bu durum bana istisnai durumlar olduğunu seziyorum.

ilginiz için teşekkürler

kilitlenmemiş tek istek bölümü buydu ve yeni bir konu da açmak istemedim kalabalık olmasın diye...

sayın kurucular ve yetkili kişiler forum kuralları bölümünün kaçıncı maddesi bilmiyorum ama şöyle bir kural olduğuna eminim. "kullanılan awatar ve imzalarda siyasi parti logoları kullanılamaz" yanılıyorsam düzeltin. isteğim de şu zıkkımın dibi isimli arkadaşımızın awatarı siyasi bir partinin amblemidir. eğer bu durum normalse aynı şekilde bende awatarıma kendiime yakın bulduğum siyaseti koymak isterim yok bu normal değilse bu arkadaş nasıl o resmi kullanabiliyor.

biliyorum çok aktif bir üyeniz değilim ama yine de hem merakımdan soruyorujm hem de bu durum bana istisnai durumlar olduğunu seziyorum.

ilginiz için teşekkürler

ıLGıLınecılıcek cok fazla ve aktıf uyemız oldugundan gozumuzden kacırıyoruz..

ılgınız ve bıldırımınız ıcın tesekkur ederız..

+

konuyu acan arkadas sıze tavsıyem en kolay ve kullanabıleecegınız

photoshop cs 3 :)

photoshop cs3 ün profesyoneller için olduğunu bilmeyecek kadarda ilgisiz değilim

teşekkürler onur

Sorun KaLmamıstır ..

Konu Yoruma KapaLıdır ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri