yardımm

hilal01

Bayan Üye
arkadaslar biri benim numaramı dağıtıyr ne yapmalıym savcı ya da polisi karıştırmak istemiyrmm bana yardım edin:147:

---> yardımm

Yapacak Bişey Yok.

Herkeze Telefon Numaranı Vermemen İçin Gerekli Dersi Çıkart Yeter.

---> yardımm

İnsan Oğluna Güven Yok.

Herşeyi Gözardı Edebiliyorlar

Tercih Meselesi ;)

---> yardımm

arkadaşın senin numaranı sen den izinsiz dadıyorsa sen de numaranı deyiştire bilirsin güvenmediğin kşilere numaranı vermezsin..[/COLOR]

---> yardımm

ne yapacağmı bilmiyrm aslında değiştrmekte istemiyorum ama bakacağım bir yol bulunur

---> yardımm

Su iç ailene anlat sonuç olmazsa başvur emniyete orda burda numaranı görürsen şaşma o zman

---> yardımm

yanlıs arkadaslıklar kurmanın gregnden fzla sosyal olup caga ayak uydurmanın zararları...hattı degiştir canm ders olsun......

---> yardımm

Tercihle yok bilmem yanlis kisi secimiyle alakasi yok... Soruyorum size; birisiyle yada yada bilmem kac kisiyle yakins arkadslidignin var; oyle olmuski artik diyosunuz kardesimden daha fazlasin benim icin senin sevgin bende sudur budur,.

Sonra en aptalca yada ne gereksiz bir sebep yada sebepi olmadan bu darmadagin edilir hic sanki bisey yasanmamiz gibi davranilibalir

Niye? Cigeri yok cunku.. s..siz cunku...

Akilli ol; git polise ver yazili dilekcesini hakkindan gel hangi geri zekali sapkasizsa bu sahis..

sen simdi bisey yapmican, onlar dagittigi tel numarasiyla kalcak. NIyemis kardesim? Onlarin Hayvanligini sen niye cekiyormussun???

Olur ya anan baban birinden duyacak sunda bunda telin geiyor.. millet neler yapiyor ya...

Israrla ediyorum yine dicem. Namertlik yapanin namertligini yaninda birakmicaksin.

tel numarasi dagitmak bukadar kolay olmamali

Insanlik bitmis anasini satim..

---> yardımm

Merhaba Bence sana karşı cok bencil yorumlar yapılmış..

yani son çare olarak konu açmıs fikir istemişsin nasihatlarla karşılaşmıssın.

şimdi hatalı veya hatasız sın bılmem bılsemde benı ılgılendırmez.
cunku olmuş artık

çözum olarak : tandıgın bır erkege arattır o şahsı buyuk ıhtımal genc veya cocuk coluktur dagıtan.

karakoldan arıyorum desın devam edersen ve dagıttıgın bılgılerı toplamazsan delıl olarak alıp dılekceye ekleyecegım falan desın

ama guzel konussun ben polısım lan asarım keserım degıl.

anlamazsa ve cıddıye almazsa gercekten başvur. başka çözum yok.

---> yardımm

Bilmediğin numaralara cvp verme

Baban veya abin olmadı bi akraban arasın kızı

Dersini versin

ÜSt üste rahatsız eden olursa numarasını engellersin.

---> yardımm

benim numarami dagitanin bende dagitirim numarasini...

sonra yeni hat alirim o eski hatan hayir gelmez...

---> yardımm

Savcıya dilekçeni ver. Arayanları ve dağıtanı hoplatsınlar. Daha sonra da numaranı değiştir. Ben olsam o şekilde yapardım.

---> yardımm

Merhaba Bence sana karşı cok bencil yorumlar yapılmış..

yani son çare olarak konu açmıs fikir istemişsin nasihatlarla karşılaşmıssın.

şimdi hatalı veya hatasız sın bılmem bılsemde benı ılgılendırmez.
cunku olmuş artık

çözum olarak : tandıgın bır erkege arattır o şahsı buyuk ıhtımal genc veya cocuk coluktur dagıtan.

karakoldan arıyorum desın devam edersen ve dagıttıgın bılgılerı toplamazsan delıl olarak alıp dılekceye ekleyecegım falan desın

ama guzel konussun ben polısım lan asarım keserım degıl.

anlamazsa ve cıddıye almazsa gercekten başvur. başka çözum yok.

Mantıklı bi çözüm.

Ozkanında dediği gibi düzgün konuşan birini bul.

İşe yarayacaktır.

---> yardımm

Savcıya dilekçeni ver. Arayanları ve dağıtanı hoplatsınlar. Daha sonra da numaranı değiştir. Ben olsam o şekilde yapardım.

Yani... zaten millet yaptiklari bos seylerle eglendigini zan ediyor ama nekadar hasar verdiklerini biliyor ama bilmicek rolunu yapiyor kadar aptallar.

sen dinle beni, savciliga git.ozaman gor nasil analari agliyor...

cilimsizler...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri