yardımm edin lütfen (:

bdb

Kayıtlı Üye
arkdşlr sewglm bnmle eskisi gbi ilgilenmiyo bi bayan olrk ilgi istiyorum bende :8: msla teklfni kbl etmedn önce hep gzl şyler söylrdi :174: ilşkinin başındada öyle ama artık sanki norml arkdşıyla konuşuyo gibi :91: n bi aşkm diyo nde bşka bişi sni çk swyrm diorm "bende" diyo sadece :91: yardmnz lazm n yapıcağımı bilmiyorum :91: eskisi gbi olmamz içn bşiler söyleyn ltfnnn ... :/

---> yardımm ednn ltfnn:)

arkdşlr sewglm bnmle eskisi gbi ilgilenmiyo bi bayan olrk ilgi istiyorum bende :8: msla teklfni kbl etmedn önce hep gzl şyler söylrdi :174: ilşkinin başındada öyle ama artık sanki norml arkdşıyla konuşuyo gibi :91: n bi aşkm diyo nde bşka bişi sni çk swyrm diorm "bende" diyo sadece :91: yardmnz lazm n yapıcağımı bilmiyorum :91: eskisi gbi olmamz içn bşiler söyleyn ltfnnn ... :/

Yol vereceksın arkadasım bellıkı amacını gerceklestırene kadarmış :)

ilgisini cekecek bişiler yap hep aynı seylerden sıkılmıs olabilir..

önce kendıne bı sor onu kızdıracak bırseyler yaptım mı . acaba neden boyle konusuyor dıye bır dusun . cevabını verebılıyorsan guzel . ama cevabını bulamıyorsan kötü . kımse durduk yere sevdıgıne soguk davranmaz mutlaka bırsey vardırkı soguk davranıyordur.o yuzden bız senın ılıskının boyutunu bılemeyız sımdı bız nedesek fayda etmez.sen onun karakterını bızden daha ıyı tanıdıgın ıcın.bu sorunu kendın daha kolay cozebılırsın :)

---> yardımm edin lütfen :)

kendimde bulduğum hata üzerine fazla düşmek
endless dediğini yapmıştm ayrılalım demiştim ama kabul etmemişti

işin içinde bşka bşiy var arkadaşım..

vaLLa çıkar kokusu yakında merak etme ;)

ne ona seni cok seviyorum de nede aşkım de..

o nasıL davranıosa sende öLe davran..

iLerLeyen zamanLarda değişme oLr..

ama dediğim gbi ykında çıkar kokusu

tkma kfana..

kafam çok karışık ama siz haklısınız galiba :/ sizin söyLedğinizi yapıcam :/

erkek milleti cnm bu herşey ayarlayana kadr cicim aşkım bitanem herşeyi yaprlar ama iş olunca tamam oldu bittidir onlara göre..
belkide sennle sadece çıkmak için çıkıyodur ortada bi sevgi yoktur..
bence yol ver gitsn aslında kolay bişey diil ama yapmalısın:)

büşra daha önce erkek feLanmıydın ben biLe biLmiodum bukadar şeyi :D

Sen nasıl ilgi istiyorsan o da ilgi istiyordur :) ;)

Herşey karşılıklı :)

erkek psikolojisinden anlamadıgın belli arkadasım sen iyisi mi gel karışma boyle islere :D

Bende arkadaşların görüşlerine katılıyorum sende öyle davran aklı başına gelmiorsa ayrıl dünyanın sonu değil nasıl olsa..
Yeniden bir arada olursunuz umarım =)

bikaç gün önce çok sinir etti beni bende tersledim o günden beri ne arıyorum ne msj çekiyorum oda aramıyo oda msj çekmiyo kaç gündür konuşmuyoruz

bi ilişkede azda olsa kopukluk olursa asla eskisi qibi olmaz söyliyim

herşeyi baştan sağlam tutcaksın

düzeldiqini sanarsın belki ama o zamanla yine bi yerde kopar

ve bööyle böyle düzelmez hale gelir...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri