Yardıma ihtiyacım var

buseciqs

Bayan Üye
bu konuda napıcaqımı sasırdım acıkcası size durumu anlatıyım
erkek arkadasımla bi süre önce ayrılmıştık cok üzüldüm oda üzülmüş qörünüyodu 2 hafta sonra baska bi kızla ilişkisi olduqunu öqrendim pisikolojik durumum berbat oldu okulda bile aqlar duruma qelmiştim en sonunda onunla konusmya karar verdim msj attım bulusalım dedim bulustuk konustuk onda olan esyalarımı verdi konusmaya calıstım ama cokta konusunu acmadı aksamı msj attım barışalım dedim 1 saat sonra üzqünüm artık olmaz qibi bi msj attı o qece cok kötü olmusum ailem durumumdan korkmuş cok yakın olan bi abim o an yanımda bulunduqu için etkilenmiş ve erkek arkadasımla sadece konusmuş erkek arkadasım beni sevdiqini fakat cok kıskanç olduqumu öne sürmüş ertesi qün bulustuk abimi bnm qöndermediqimi fln söyledim biz o qün barıstık bazı konuları hallettik ama su an bana cook uzak biriymişim qibi davranıyo eskiden dilinden düşürmediqi sevqi sözcüklerini aqzına almıyo neyin var bişeymi yaptım dediqim yoo diyip qeçiştiriyo deqiştin dediqimde sana öyle qeliyo diyo lütfen bana yardım edin sorun ne olabilir ??

---> Yardıma ihtiyacım var

zorla güzellik olmazmışşş .s istemiosa bence uzatmanın manası yok bnce :S üzgünüm..

zorla güzellik olmazmışşş .s istemiosa bence uzatmanın manası yok bnce :S üzgünüm..

ya ama buluştuqumuz qün çok mutluydu hani baya özlemiş qörünüyodu sıkı sıkı sarılıyodu bu uzak davranışları coqunlukla msj veya msn de olan davranışlar bilemiyorum

Zamana bırak. Belki zaman çözüm bulur. Bu durumda yapılacak pek bir şey de yok maalesef...

Zamana bırak. Belki zaman çözüm bulur. Bu durumda yapılacak pek bir şey de yok maalesef...

sanırım haklısın ama artık korkuyorum kaybetmekten onu diyorum belki bizim ayrıldıqımız arada cıktıqı kızla ilqili bişeydir ama yakıştıramıyorum bir türlü ona bunu

ya ama buluştuqumuz qün çok mutluydu hani baya özlemiş qörünüyodu sıkı sıkı sarılıyodu bu uzak davranışları coqunlukla msj veya msn de olan davranışlar bilemiyorum

yaa zaten msn den felan anlayamazsınki duygularını.. bilemiyorum yani.. araya soğukluk girmişte olabilir.. .s

Sorun Ne Mi ?
Cok Basit
Önceden Seni Elde Etmeye Çalışmış Ve Muvaffak Olmuş
Ayrıldıktan Sonrada Baktı ki Sen Üstüne Düşüyosun Çocugun
Kaçan Kovalanır Taktiğiyle Oda Bu Sekilde davranıyor
Niye Sıcak Davransın Ki
Seni Elde Etmiş Ne De Olsa.

Sorun Ne Mi ?
Cok Basit
Önceden Seni Elde Etmeye Çalışmış Ve Muvaffak Olmuş
Ayrıldıktan Sonrada Baktı ki Sen Üstüne Düşüyosun Çocugun
Kaçan Kovalanır Taktiğiyle Oda Bu Sekilde davranıyor
Niye Sıcak Davransın Ki
Seni Elde Etmiş Ne De Olsa.

öyle olsa niye şimdi 1 yıl olmuşken nye şimdi hem ailesiyle tanıştırdı annesi babası deqil sülalesi tanıyor artık bni bnm ailemle tanıştı bilmiyorum belkide haklısın ama anlam veremiyorum

öyle olsa niye şimdi 1 yıl olmuşken nye şimdi hem ailesiyle tanıştırdı annesi babası deqil sülalesi tanıyor artık bni bnm ailemle tanıştı bilmiyorum belkide haklısın ama anlam veremiyorum
Sen Mi Erkeksin Ben Mi ?

Geç Anlamış Demekki Elde Ettiğini
Bi Çok Erkek Yapar Bunu Yani
Önce Kızın Peşinden Koşar
Daha Sonra Kız Erkeğin Peşinden Koşar
Çaktın ?

sen abinle ne knouştun ?

ve sevgilinin başka bi kızla çıkma oalyı nedir ? daha doğrusu o kız hakkında ne biliyorsun ?

Son düzenleme:

Artık Soğumuş..Sadece Israrlara Dayanamadığı İçin Beraber Belliki..

Bence de.

Ki çocuk senden sonra bi başkasıyla çıkmış. Sen bunu nasıl olur da affedersin ve peşinden koşup barışalım dersin aklım almıyor.

Bırak ne hali varsa görsün ya dünyadaki tek erkek o mu sanki başkasını bulursun.

sen abinle ne knouştun ?

ve sevgilinin başka bi kızla çıkma oalyı nedir ? daha doğrusu o kız hakkında ne biliyorsun ?

bu kız erkek arkadasımın en yakın arkadasının sevqilisinin arkadası ve erkek arkadasım kızla ısrar ettikleri için cıkmış ve2 kez fln qörüşmüşler kız hakkında bildiqim bu kadar

ya bende öyle düşünüyodum ama bu qün beraberdik işte saquk davranıyo diye soquk davrandım üzüldü işte sarıldı nye böyle yapıyosun dedi yanlış bişeymi yaptım dedi bende eqer zorla cıkıyosan bitsin dedim cok kızdı bi daha duymak istemediqini söyledi bilmiyorum ne yapmaya calısıyo merak ediyorum

Yapacağın Tek Şey
Sende Soğuk Davranacaksın
Ya İnceldiği Yerden Kopar
Yada Tam Tersi Olur

Riske Girmeye Değer Bence
Ama Sonucu Kötü Bir Ayrılıkta Olabilir.

Yapacağın Tek Şey
Sende Soğuk Davranacaksın
Ya İnceldiği Yerden Kopar
Yada Tam Tersi Olur

Riske Girmeye Değer Bence
Ama Sonucu Kötü Bir Ayrılıkta Olabilir.

su an sana hak veriyorum acıkcası bende ona soquk davanmaya basladm ndnnini soruyo bişey yok diyip qeçiştiriyorum artık onun qibi yapıcam bakalım sonu ne olucak

Hala Dediğimin Arkasındayım..

Ama Belki Isınmaya Çalışıyo Olabilir..

Ama Erkeğin Yapısında Vardır Bu..

Hala Dediğimin Arkasındayım..

Ama Belki Isınmaya Çalışıyo Olabilir..

Ama Erkeğin Yapısında Vardır Bu..

bilmiyorum ama artık bunca sinir bozucu seyden sonra bende soquyabilirim yani herşey karsılıklı 1 hafta daha böyle devam ederse alıcam karsıma adam qibi konusucam anlamazsa dvm ederse sanırım artık bnde cabalamayı bırakıcam

Sen ßaşta hata yapmışsn peşinde koşan durumuna düşmüşsün erkekLer ßunu farkettikLeri an kopmuştr oLay zaten soğumş gibi geLio ßanada snde onun gibi davran herşey çıkar ortaya zamanLa

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri