Yardima ihtiyacim var arkadaslar!!!!

guitarist89

Kayıtlı Üye
Mrb arkadaslar.araniza yeni katildim ben.bi durum var,kime anlaticam bilmiyorum.bana yardim ederseniz sevinirim.21 yasindayim.hic sevgilim olmadi.neredeyse 1 ay once universitede bi kiza vuruldum.bi de bakdim kizi acayip seviyorum.kiz da bana bakiyordu.gozunu benden cekmiyordu neredeyse.ama birden olan oldu.tam kiza itirafta bulunucakyim,kiz benden yuz donderdi sanki.bana taraf neredeyse bakmiyor simdi.napicagimi bilmiyorum.simdi kizin benden hoslanip-hoslanmadigini da bilmiyorum.neden boyle yaptigini da bilmiyorum.bu konularda bilgili ve tecrubeli arkadaslardan yardim etmelerini rica ediyorum...kiza fena kapilmisim ben....ona itiraf edersem simdi nolucak onu da bilmiyorum.lutfen tavsiyelerinizi eksik etmeyin arkadaslar tesekkurler...

---> Yardima ihtiyacim var arkadaslar!!!!

Mrb arkadaslar.araniza yeni katildim ben.bi durum var,kime anlaticam bilmiyorum.bana yardim ederseniz sevinirim.21 yasindayim.hic sevgilim olmadi.neredeyse 1 ay once universitede bi kiza vuruldum.bi de bakdim kizi acayip seviyorum.kiz da bana bakiyordu.gozunu benden cekmiyordu neredeyse.ama birden olan oldu.tam kiza itirafta bulunucakyim,kiz benden yuz donderdi sanki.bana taraf neredeyse bakmiyor simdi.napicagimi bilmiyorum.simdi kizin benden hoslanip-hoslanmadigini da bilmiyorum.neden boyle yaptigini da bilmiyorum.bu konularda bilgili ve tecrubeli arkadaslardan yardim etmelerini rica ediyorum...kiza fena kapilmisim ben....ona itiraf edersem simdi nolucak onu da bilmiyorum.lutfen tavsiyelerinizi eksik etmeyin arkadaslar tesekkurler...

bak kardeş ben bu tip konularda cok deneyimliyimdir yapacağın elbette ufak bi kaç iş var madem bu kadar cok seviyosun kaybedecek bişeyin yoksa git ona bütün duygulrını açıkla sonucu ne olursa olsun senden yine yüzmü çevirdi sende aynısı yapma ona yapış ona gerçek sevgini göster ama işin.... çıkartmadan anladınmı kızın senden holandığını senin ona yaklaşımın belirleyecektir onun üstünde iyi bir intiba izlenim bırakacağın davranışlar sergile onun orasını artık sen yapıcan sen düşünücen eğer kızın hoşlandığını hissettiğin an hemen olayı bitiricen tabi kısmet bu işler belki kız başka birinden hoşlanıyodur bu aralar kızında sana yaklaşımı çok önemli belki isteklerinde ani bi değişim olmuştur kızın kimbilir bi sorunun varsa ben yine burdayım yardımcı olurum sana

tesekkur ederim.kizin hoslandigi birinin olmadiginnan eminim.sadece isi vaktinde bitirmedigimcin kizi kizdirmis olabilirim diye dusunuyorum.onunla sadece eglendigimi dusunmus olabilir.yine de acilicagim kiza ilk firsatta...gerisi kismet...

Zamanında açıLmadın diye Hiç bi kız kızmaz.

başka bi oLay vardır .

Araştır.

ilk bi kızın sevgilisi varmı onu araştır eğerki yoksa sevdiğini söyle hiçbir şey olmaz utanacağını düşünüyosanda aldırma git açıl geç olmadan

acilicagim da,hic firsat olmuyor.universiteye babasi arabayla birakiyor,cikisda da oyle.okul icinde de hep yaninda kizlar.....:67:

zor valla bu durumda fırsat kollaman gerekir ne yap et açıl beklemeyle olmaz

ya aslinda firsat olursa bile kizdan o kadar utaniyorum ki,yuzune bile bakamiyorum nerdeyse.bir az da cesaret vermem lazim kendi kendime galiba.su ana kadar hic bi kiz arkadasim olmadigi icin nasil davranicagimi da sasiriyorum......

içindeki hisle hareket et birazda kardeş. sadece mantık yetmez kaybedcek bişeyin yok gibigözüküyo bilirim bu tip durumları ne derse desin hiç çekinme utanma normal bir şey zannet onunla gidip konuşmayı farzetki o senin kaçyıldır arkadaşın bu seni iyice cesaretlendirecektir.

içindeki hisle hareket et birazda kardeş. sadece mantık yetmez kaybedcek bişeyin yok gibigözüküyo bilirim bu tip durumları ne derse desin hiç çekinme utanma normal bir şey zannet onunla gidip konuşmayı farzetki o senin kaçyıldır arkadaşın bu seni iyice cesaretlendirecektir.
Felsefeye Baybay.

ya bi de boyle bi sey var anlamadigim:kiz benden hoslandigi halde bana bakmiyor ola bilirmi?yani kasden soguk davrana bilirmi????

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri