!!!yardim!!!

SanK0

Kayıtlı Üye
SIMDI ESKIDEN CIKIP AYRILDIGIM ANCAK UNUTAMADIGIM BIRI WAR:s
kızın benı unuttugundan emınım ayrılmamızdakı sucda bendeydı(yuz uzerınden 55 bendeydı) kızın cıktıgı war..
ne yapmalıyım hala sevdıgımı soylıyeyımmı yoksa kalbımemı gomeyım 3 gundur uykuma gırıo qız:S ya:S

boşa kasma kendini arkadaşım
boşver geç.. zmanla geçer
benim hayatımın aşkı benden sonra çıktıgı kişiyle evlenmeyi düşünüo ben napim sence? =)) daha kötüsüde warmış dimi ;)

Bence Hatayi Karsindakinden Cok Kendinde Ara.. Yani Egerki Onu Seviyorsan Baska Kizlarla ilgilenmeyi Birak Dediklerimi Sakin Yanlis anLama. Yani Kizlarla Cok ilgileniyorsun o bakimdan ;)

;) suçu kendınde ara bnce... sen bıtırdıyseenn zorr kızın sewgılısının oldunu sanma.. belkıde yalan ?? ...

Bence Hatayi Karsindakinden Cok Kendinde Ara.. Yani Egerki Onu Seviyorsan Baska Kizlarla ilgilenmeyi Birak Dediklerimi Sakin Yanlis anLama. Yani Kizlarla Cok ilgileniyorsun o bakimdan

ya o forumda:D realde gorusmeyeceegıme gore:S maksat arkdaslık:D yenı kısıler tanımak

suçu kendınde ara bnce... ...
suc sadeecec bendee degıl ama:S

Bcende Bos ver Gec Baksana Baskasını seviyor
sevıp sevmedıgını bılmıyorum:S

hiçbi zaman tek tarafta suç yoktur. suç iki taraflı işlenir... eğer seviyosan ve sevgine gerçekten güveniyorsan arkasından git... kolay değil sevgiyi bulmak ama dediğim gibi sevgine güveniyorsan çık karşısına kızın :)

Kızın Cıktığı Biri VArsa Bencede Boşver...Şimdi Ona Sölesen Çok Sevdigini Unutamadıgını Cıktıgı Kişiyi Bırakıp Sana Mı dönecek?Dönse Bile Başka Bir İnsanı Kötü Bi Durumda Bırakmış Olacaksın İcin Rahat Eder mi:)Mutlaka Karşına Yine Çok sevicegın Bırı Cıkacaktır Yaptıgın Hataları Onda YApmamaya Çalıs bence:)

Kızın Cıktığı Biri VArsa Bencede Boşver...Şimdi Ona Sölesen Çok Sevdigini Unutamadıgını Cıktıgı Kişiyi Bırakıp Sana Mı dönecek?Dönse Bile Başka Bir İnsanı Kötü Bi Durumda Bırakmış Olacaksın İcin Rahat Eder miMutlaka Karşına Yine Çok sevicegın Bırı Cıkacaktır Yaptıgın Hataları Onda YApmamaya Çalıs bence

haklısıN ya:Dama ben soleyım Rahat edem:D
hem kız bılıo benım onu sevdıgımı ama benden korkuomus bI daha yaparsam fln dıe bole ters falan davranıpdum ben gene ole yaparsam dıe:S

azcık Tersledım sonra en yakın arkasıyla kuzenımle bırlıkde dalga gectık onları salak yerıne koyDuk:D
sonra sebeb banane gıbı sozler ettım:Dbaska baska war ıste bı suru aklıma gelırse sayarım:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D

onun ıcın kavga ettık
sonra ben bısı dedımmı tersını yapar:S sonra her dedıgımı yanlıs anlar
sonra kıskanclık yapar bır hıc ugruna msn sıler:mad: sonra adaımı sınır eder we suc bende olur tamam bız bartmıs olabılırz ama :mad:

hiçbi zaman tek tarafta suç yoktur. suç iki taraflı işlenir... eğer seviyosan ve sevgine gerçekten güveniyorsan arkasından git... kolay değil sevgiyi bulmak ama dediğim gibi sevgine güveniyorsan çık karşısına kızın
colcıcegının deddıgı gıb:D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri