Yardım Pls ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeepKusursuz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben Cs 1.6 oyunu oynuyorum...Ama bi sorun var pingim sürekli 60 70 lerde neti yeni açtım vista kullanıyorum çözümü olan varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkürler duslerforum ailesi ...

---> Yardım Pls ?

online mi oynuyorsun diyeceğim ki online oynuyorsun msn yi kapa acık sayfaları kapa internet le alakalı herşeyi kapa ping düşer ;) rahat rahat oynarsın

---> Yardım Pls ?

herşeyi kapatıyorum bi öneri sundular nete reset at onuda ettım yine aynı ... ve oyuna girerken antivirüsü bile kapatıyom :)
ama nafile hep aynı yardım pls

---> Yardım Pls ?

neti tek kişi kullanıyorsun deilmi

2 kişi falan kullanıyorsan ondan da kaynaklanıyor olabilir (=

---> Yardım Pls ?

güncelleme falan yapıyordur belki bilgisayarın sen farkında deilsindir (= vardır bi sorunu normalde olmaması lazım çünkü (=

---> Yardım Pls ?

Bağlandığın Sunucuda Problem Olabilirmi?

Başka Sunucularda Deneme Yaptınmı?

Hepsindemi Aynı?

Eğer Hepsinde Yaptıysan

Başka Bi 1.6 İndirip Dene Programdanda Kaynaklanıyo Olabilir.

---> Yardım Pls ?

diesel
Bütün Sunuclarda denedim hep aynı Ping...
Cs 1.6 patch 21 kullanıyodum 23 geçtim ama sorun yine aynı...

güncelleme falan yapıyordur belki bilgisayarın sen farkında deilsindir (= vardır bi sorunu normalde olmaması lazım çünkü (=

güncelleştirme yapıyor olabilir yada olmuyabilir bu konuda bilgim yok sorun var ama sorun ne işde :)

---> Yardım Pls ?

Bazı arkadaşlar virüsdendir diyor..Avast kullanıyom tarıyom birşey yok başka bir antivirüs programı denesemmi acaba...önereceginiz antiivrüs programı nedir...

---> Yardım Pls ?

Teşekkürler...İndiriyim baklaım Kuralım temizleyelim girelim cs ye bi değişiklik olur inş...

---> Yardım Pls ?

oynadığın server da yoğunluk çok oluncada ping yüksek oluyor bazen yada bağlantına uygun rate ayarını yapmalısın oda olmassa
Bilgisayarınızda Sızıntı Vardır Yeni Nesil Trojen (spybot veya spy doctor Adlı Programlardan Birinin Güncel En Sürümünü Kullanıp Temizleyebilirsin ;)

---> Yardım Pls ?

Kaspersky 2010 Yükledim Virüsleri Temizledim...
Spy Doctor Yükledim Tehtitleri sildim...

Rate ayarlarını yaptım...

sonuç yine aynı ... bi çözmedim ben bu işi...

---> Yardım Pls ?

ping sorunu bazen ttnetden de kaynaklanabilir

ama benım verceğim cfg yi indirip kurarsan sorun olcagını düşünmüyorum

60-70 ping varsa 25-30 a düşürür rahat

nasıl kurulacagını bilmiyosan valvenın içine girip cstrike ye atıcaksın oyuna girip consolu acıp exec 20tl.cfg yazcaksın

http://hotfile.com/dl/47260766/2d658cd/20tl.cfg.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri