yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

natsum

Kayıtlı Üye
408 Request Time-out
This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase 'Connection Timeout'.
--------------------------------------------------------------------------------
Powered By LiteSpeed Web Server
LiteSpeed Technologies is not responsible for administration and contents of this web site!

arkadaşlar konu açarken hep bu sorunla karşılaşıyom yaedım lütfen

---> yardım lütfen

Bizede oluyor o sorun geçen 1 saat konu açamamıştım bu yüzden siteyle alakalı gibi görünüyor

[MENTION=149870]NewCS[/MENTION] ?

---> yardım lütfen

Bu time out hatası genelde olan bir durum. 1 saat gıbı surmesı olanaksız. Sunucu yanıt vermedıgı zaman bekleyınız 2-3 dk sonra tekrar giriş yapın.
Konu gonderım de hata alıyorsanız tekrar denemeyın. Forum açıldıgında zaten konunuz aktif olacaktır. Degılse tekrar konuyu gonderın

---> yardım lütfen

3 yıldır bu forumdayım belli aralıklar ile ' 408 Request Time-out ' hatası almayınca kendimi mutlu ve huzurlu hissetmiyorum, yer yaptı bende. Hiç sorun etmiyorum, ne kadan iyi bir üyeyim yarabbi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri