Yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ayfatata

|~|~ GoLD üye ~|~|
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Allah aşkına anlayan arkadaşlar yardım etsin. Bana kafayı takan zinsin biri aşağıdaki mesajı atmış. Ne anlama geliyor.

/ Save login tries and last login
if ($row['user_id'] != cookies)
{
$sql = 'UPDATE ' . USERS_TABLE . '
SET user_login_tries = user_login_tries + 1, user_last_login_try = ' . time() . '
WHERE user_id = ' . $row['user_id'];
$db->sql_query($sql);

Arkadaşlar Allah aşkına anlayan arkadaşlar yardım etsin. Bana kafayı takan zinsin biri aşağıdaki mesajı atmış. Ne anlama geliyor.

/ Save login tries and last login
if ($row['user_id'] != cookies)
{
$sql = 'UPDATE ' . USERS_TABLE . '
SET user_login_tries = user_login_tries + 1, user_last_login_try = ' . time() . '
WHERE user_id = ' . $row['user_id'];
$db->sql_query($sql);

abı bu bırtur acık kodudur

sanırım sıstem phpBB2 gıbı bırsey

sıtenızde acık bulunuyor olmalı

bu sql kodunuda sanırım
sana pm ıle atmıslar

bu kodun acılımı senın cookılerını ve şifrelerını ceker sana bunu yollayan kısı

yanı bunu aldıgın sıtede acık var ..

Son düzenleme:
buarada sen bu kodu ozel mesaj ıle geldıyse vee actıysan gelen yerdekı şifrelerın sana yollayana gıtmıs demektır hemen o sahsı banlayın ve sıtenızın acıklarını kapayın

Yani ne tür şifreler

yaa abi

yardımcı ol bana acıklıym

sımdı sana bu kod

phbb sıstem bır forumda ozel mesaj olarak gelmedı mı ??

bılgılerıme gore oyle gelır

ve oyle geldıyse

o sıteden senın kullanıcı adı ve şifren

sana bu kodu yollayana gıder

ve gıtmıstır yanı bırtur hack yonetım

Hani bizim bir yerel forumumuz var demiştim ya. Arapgirin. Oraya zon zamanlarda bir kaç tane zibidi takıldı. Küfürlü mesajlar yazmaya başladılar. Ben de uyarınca bana kafayı taktılar. Özel mesaj olarak atmış. Ben de açtım ama az önce şifremi değiştim. Şimdi ne yapayım. Bana akıl verin. Şaşırdım valla.

Hani bizim bir yerel forumumuz var demiştim ya. Arapgirin. Oraya zon zamanlarda bir kaç tane zibidi takıldı. Küfürlü mesajlar yazmaya başladılar. Ben de uyarınca bana kafayı taktılar. Özel mesaj olarak atmış. Ben de açtım ama az önce şifremi değiştim. Şimdi ne yapayım. Bana akıl verin. Şaşırdım valla.

sen sımdı en acılınden bana ulas
ımzamdakı msnden ..

ılgıleneyım orayla hacklenmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri