yardım lazım napıcam şimdi

Nightmare16

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şimdi nasıl desem bilmiyorum. Ben bi kızdan hoşlanıyorum -emin değilim ama sanırım öyle- Bu kızda anladığım kadarı ile benim en iyi arkadaşımı seviyor.
Kızla iyi arkadaşız zaten iki-üç kız var samimi oluğum.
Size şunları soruyorum:
1-) Bana öyle bir şey ya da şeyler sorunki cevabında kızı sevip sevmediğimi anlayabiliyim. Hoşlanıyormuyum yoksa iyi ark. olduğumuz için mi böyle anlayamıyorum.
2-)O kızın arkadaşımı sevip sevmediğini nasıl anlarım
3-)Ne önerirsiniz. kızla konuşmak hariç

kesinlikle ağlamaza katılıyorum boşluktasın arkadasın gördün kişiyede o şekilde yaklaşıyosun.. bunun nedenide aranızın iyi olması, seni anlaması, dinlemesi olabilir...

ama hoşlanmak, sevgi değil ;)

Bencede Bi Bosluktasin. Seninle iLgilenen dinLeyen Dertlerini Sıkıntılarini Paylastigi iCin Ondan Hoslaniyormussun Gibi Hissediosun. Ama Öyle Bisey Yok Rahat ol ;)

Bencede Bi Bosluktasin. Seninle iLgilenen dinLeyen Dertlerini Sıkıntılarini Paylastigi iCin Ondan Hoslaniyormussun Gibi Hissediosun. Ama Öyle Bisey Yok Rahat ol ;)

:1: :1:
aynen katılıorum he bide dertlerini dinlediği için birazda ilgi bulduysan alışmış ta olabilirsin ve bu alışkanlık sana aşkmış gibi gelebilir :)

teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Bende dün yattıktan sonra düşündüm ve aynı cevabı buldum. Aile ile sorunlar falan varken bu tür birşey olması normaldir herhalde

genellemedim farkında isen enkıralının değeri dedim kimini benki kadar kıraldı ki hem neden üzerine alınıyosunki

al sana bunlara uy

1=sabah yatagından kalktıgından ılk dusunduklerınınn arasına gırıomu
2=keske gıbı sorular aklından hıc cıkmıyormu
3=eger bırlıkde olsak sole sole oluır dıonmu?
4=ben onu sevıyorum o sevemsede olur dıonmu=
evetse sen asıksın

hayırsa hoslasıon:D

dıger konulara
gelınce
bırak kız ıstedıgını yapsın ama asıksan we kızı korumak ıstıosan gıt arkdasnla konuns benım tavsıyem

ayrıca eger arkdasını sevıp sevemedıgııde
bı msn alkendıne ama arkdasının agzından konus kızla
asıl bıraz yuz werırıse asık dedmekdır:D

al sana bunlara uy

1=sabah yatagından kalktıgından ılk dusunduklerınınn arasına gırıomu
2=keske gıbı sorular aklından hıc cıkmıyormu
3=eger bırlıkde olsak sole sole oluır dıonmu?
4=ben onu sevıyorum o sevemsede olur dıonmu=
evetse sen asıksın

hayırsa hoslasıon:D

dıger konulara
gelınce
bırak kız ıstedıgını yapsın ama asıksan we kızı korumak ıstıosan gıt arkdasnla konuns benım tavsıyem

ayrıca eger arkdasını sevıp sevemedıgııde
bı msn alkendıne ama arkdasının agzından konus kızla
asıl bıraz yuz werırıse asık dedmekdır:D

KATILIORM :)

Ben katılmıyorum çünkü konuyu açma sebebim bile saçmaydı ne seviyorum ne hoşlanıyorum. Sarhoşmuydum bu konuyu açarken ben ya.
Hatırladım kız bana bi baktı içim gittiydi :D Sonra hep onu düşündüydüm. Ama bi yattım kalktım düzeldi :D

---> yardım lazım napıcam şimdi

hmm...quzeL soruLar soRdun

ıcınden ne qeLıosa onu yap..

Kısaca :

kafana qöRe takıLL..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri