Yardım Edin..!!

jangel

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Bir Arkadasım Bir Kızı çok Ama çok Seviyo Ama Açılamıyor.çünkü Onu Kaybetmek Korkuyo ,ters Tepki Vermesınden Korkuyo..
Nihayet şimdi Söylemeye Karar Verdi.onun Için You Tube Ye Klip Bile Yapmış.ilk Gördüğü Günkü Duygularını Anlatan Yazılar şiirler Yazmış.bunları Göstercek Ona Ama Hala Tedirgin.sizce Kızı Etkilemek Için Başka Ne Yapsın:19:

etkilemek için uğraşmaya gerek yok....delikanlı gibi söylemesi lazım....fazlada peşinden koşmasın kaçan kovalanır psikolojisi itibariyle şımartır karşıdakini....:)oki?

aslında guzel bı jest olur:Dama bende arkadaslara katılıyorum efendı gıbı kıza anlatsın duygularını kızda kafadan kırık degılse ya kabul edecek yada usulunce reddıcek neden cocuktan uzaklassın kı:Dyıne en nıhayetınde olumsuz bı tepkıde arkadas olarak kalabılırler

olum yok ya ucunda..kız yam yam da degılse gıdıp acılsın kıza hıc dusunmesın bıle..yoksa bırısı ondan once davranır kapar kızı:D

aslında guzel bı jest olur:Dama bende arkadaslara katılıyorum efendı gıbı kıza anlatsın duygularını kızda kafadan kırık degılse ya kabul edecek yada usulunce reddıcek neden cocuktan uzaklassın kı:Dyıne en nıhayetınde olumsuz bı tepkıde arkadas olarak kalabılırler

olum yok ya ucunda..kız yam yam da degılse gıdıp acılsın kıza hıc dusunmesın bıle..yoksa bırısı ondan once davranır kapar kızı:D

bencede ne guzeL acikladi arkadas:36::36:

bence youtube adresını bır sekılde kagıda yzıp elıne vermelı bu na bak musaıt olunca demelı kız zaten sevınır eger ondada bır elektrık varsa bu ıs olur :):) ;)

sacma gitsin adam gibi sölesin ya nne biçi erkk bu böle red ederse etsin bacı ona kızmı yok

senin arkadaşın utangaç,çekingen..Bu huyundan ilk önce vazgeçmeli.Zaten ondan sonra rahatlıkla açılabilir...

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri