yardım edin! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CaSTeR

Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar uzun zamandır yanı 2 aydır ayrıldıgım eski sevgilim bugun benı aradı özel numaradan 2 3 sefer ama ben sadece en son aramasında denk geldim actım telefonu ses vermedi sen kımsın dedim ses vermedi en son nefesini duydum sonra alo dedi ben x tanıdım nasılsın felan dedim bedavam vardi aradım dedi knt yokmus! neyse 2 dakka kadar konustuk sonra telefon kapandı ha birde seni merak ettim felan dedi kapandı telefon ne yapmaya Çalışıyor neden tam 45 gun sonra aradı benı yoksa baskasını buLamadı bana mı döndü?:( tekrar baslasam hata mı olur arkadaşlar yardım edin ne olur..:(:67:

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> yardım edin! :)

Sevgisinden emin misin?
Sen onu seviyormusun?
Önce bunları düşün ona göre karar ver ;)

Kontörü olduğu zaman başkalarını arıyo bedavası olduğu zaman seni :)

Sen yol yakınken vazgeç (:)

Belkide Kontör Bi Bahaneydi.. Böle Kandırmıştır Kendisini...

Pişman Olmuş Olabilir.Herşeye Rağmen Denemekte Fayda Var Seviyosan ?

bedava kontör arıyacak birini bulamamış seni aramış :D belkide unutamadı knt de beleş aramak istedi ama sen kendini şu soruyu sor ben seviyormuyum başlasak bidaha gene aynı şey olurmu bunların cevabını verebiliyorsan sorun yok eğer ters cevapsa hiç bulaşma onun seni sevdiğinden eminmisin ?

Kardeş bence hiiiç tekrar bi ilişkiye girme. Hatta sen önümüzdeki 5 sene hiç ilişki yaşama.
Nedenmi? Sen bu konuyu buraya açacak kadar kararsızsan. Daha aşkın meşkin ne olduğunu bilmiyorsundur. Boşuna yani üzülme :) Şimdi git arkadaşlarınla ip falan atla :)

alaka kontör yokmuş diye mi aramamış saçma bence 45 gün dayanır mı severse??

bilmiyorum ama ne bilim 45 gun oldu tam aramadı sormadı ben o kadar Peşinden kostum gene tık yok ben seviyorum evet zaten sesi de bıraz kötüydü aklıma suda geliyor ya birini bulamadı ise tekrar bana döndü ise eğer ben sevgisinden emin olsam tekrar baslardım ama emin değilim

Sevgisinden emin misin?
Sen onu seviyormusun?
Önce bunları düşün ona göre karar ver ;)

değilim işte düşünüyorum acaba neden aradı benı 45 gun sonra acaba neden aklım gidip gidip duruyor ama onun sesini duyunca cok mutlu oldum ama ya eskisi gibi olamazsak acabalar benı bitiriyor yada benı aldattı ıse ne bilim bir sürü sey geliyor aklıma :(((( keske ayrılmasaydık ama eğer seviyorsa 45 gun nasıl dayandı EĞER COK SEVSE İDİ BEN AYRILDIKDAN TAM 10 GUN SONRA ARADIM TELEFONU YÜZÜME KAPADI .. BU Ne demek oLuyor Şimdi?

Kontörü olduğu zaman başkalarını arıyo bedavası olduğu zaman seni :)

Sen yol yakınken vazgeç (:)

bilmiyorum ne yapayım arkadaşlar seviyorum Evet cok seviyorum onu görünce cok mutlu oluyorum ama kafam basmiyor işte eskisi gibi pek sevgi yok ama genede cok az sevgi var belki ilerki günlerde artabilir ayrıldıgımız gunden beri bende knt almadım cunku kımı arayıp aldıgımda ise onu arardım asli :) knt almicam eğer madem seviyorsa alır arar benı değilmi öylemi yapayım?:106:

Belkide Kontör Bi Bahaneydi.. Böle Kandırmıştır Kendisini...

Pişman Olmuş Olabilir.Herşeye Rağmen Denemekte Fayda Var Seviyosan ?

evet seviyorum ama nasıl öyle kandırmıstır kendisi madem seviyor pişman olcagını biliyor neden tam 45 gun dile kolay 45 gun sonra ariyor? temmuz 8 inde ayrıldık biz hep ben ariyordum ben aliyordum knt sorunu olmuyordu ben magaza sahibi oldugum icin aramızda öle laf olmazdı bazen onunda olmazdı ben alırdım yüklerdim ona öle bir sorun yok ama öle yaparakta kendini benden uzaklastırcagını bilmiyor mu ben ona söle birşey mesaj cektim

hic bisi demicem cunku degmez blyurm benden nefret et ama ben burda ölüyorum dedim sen merak etme bir sn bari actelefonu dedim o gun cok kötü hasta oldugum halde aramadı sormadı benı aradan uzun zaman gecti gene aramadı ama bugun aradı gizli no dan sesini dinledim sonra ben x diyince bir tuhaf oldum

Kardeş bence hiiiç tekrar bi ilişkiye girme. Hatta sen önümüzdeki 5 sene hiç ilişki yaşama.
Nedenmi? Sen bu konuyu buraya açacak kadar kararsızsan. Daha aşkın meşkin ne olduğunu bilmiyorsundur. Boşuna yani üzülme Şimdi git arkadaşlarınla ip falan atla

Ne ALAKA KARDESİM BEN Eminim ama arkadasların fikiride benım icin önemli ne alaka ip oyna ben 23 yasında kendi kararlarımı veririm ama ben kımın ne düsündügünü bilmek istiyorum hepsi bu ayrıca ben suan onu seviyorum ama dediğim gibi sevgim azaldı

oda bana seni sevmiyorum dedi sevgim azaldı dedi arkadasca bile konusamadık simdi ise tekrar baslamak icin aglama felan yapiyor bundan sonra knt almicam o ararsa cevaplarım aramazsa canı saolsın

bedava kontör arıyacak birini bulamamış seni aramış :D belkide unutamadı knt de beleş aramak istedi ama sen kendini şu soruyu sor ben seviyormuyum başlasak bidaha gene aynı şey olurmu bunların cevabını verebiliyorsan sorun yok eğer ters cevapsa hiç bulaşma onun seni sevdiğinden eminmisin ?
:)

olabilir :D belkıde benı aradı kımseyi arayamınca bilmiyorum valla napacam arkadaşlar saolun Herkeze teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN HERKEZDEN Evet ben bununla 4 kez ayrıldı ama hep o kendi döndü 2 gun sonra 3 gun sonra pişman olup agladı ama bu sefer ayrı bu uzun sürdü 45 gun acaßa gene mi Pişman oldu sesimi duyunca aglamaklı oldu bilmiyorummmm... napayım..:91:

YA ARKDAŞLAR SEVİYORSA MADEM KNT ALIR BUNDAN SONRA HEP O ARAR MADEM BU KADAR Pişman oldu yada birini buLamadı bana geri döndü zaten ben kaybetmedim cok sevdim onu ama o değerimi bilemedi... pişman olsada askımdan bende ölsem .. tekrar baslamam artık ... onsuz yapabiliyorum ben..

Nedenmi? Sen bu konuyu buraya açacak kadar kararsızsan. Daha aşkın meşkin ne olduğunu bilmiyorsundur. Boşuna yani üzülme Şimdi git arkadaşlarınla ip falan atla

Ne ALAKA KARDESİM BEN Eminim ama arkadasların fikiride benım icin önemli ne alaka ip oyna ben 23 yasında kendi kararlarımı veririm ama ben kımın ne düsündügünü bilmek istiyorum hepsi bu ayrıca ben suan onu seviyorum ama dediğim gibi sevgim azaldı

oda bana seni sevmiyorum dedi sevgim azaldı dedi arkadasca bile konusamadık simdi ise tekrar baslamak icin aglama felan yapiyor bundan sonra knt almicam o ararsa cevaplarım aramazsa canı saolsın

Valla biyolojik yaşın beni ilgilendirmez ;)

Bak şimdi. Buradaki kimse senin sevgilinin veya eski sevgilinin kim oldugunu bilmiyor. sen ne kadar anlatsanda buradaki insanlar senin kafandaki kişiyi senin zihniyetince anlayamazlar.

bide punchline atalım.

23 yaşındaki biri aşk konusunda forumlara konu açacağına. düşer yollara sevdiği kız ile konuşmaya :)
haa sen bu konuyu seviyormuyum acaba ne dersiniz ? diye açtıysan..
Oda farklı birşey :D

değilim işte düşünüyorum acaba neden aradı benı 45 gun sonra acaba neden aklım gidip gidip duruyor ama onun sesini duyunca cok mutlu oldum ama ya eskisi gibi olamazsak acabalar benı bitiriyor yada benı aldattı ıse ne bilim bir sürü sey geliyor aklıma :(((( keske ayrılmasaydık ama eğer seviyorsa 45 gun nasıl dayandı EĞER COK SEVSE İDİ BEN AYRILDIKDAN TAM 10 GUN SONRA ARADIM TELEFONU YÜZÜME KAPADI .. BU Ne demek oLuyor Şimdi?
Benden sana tavsiye;

nokta koyduysan bi kere çevirmeyeceksin onu virgüle,
Sonra geride ne soru kalmalı nede soru işareti

böyle bi söz vardı :) bu duruma uyuyor ama arada sevgi varsa pekde mümkün olmayan birşey :)

Benden sana tavsiye;

nokta koyduysan bi kere çevirmeyeceksin onu virgüle,
Sonra geride ne soru kalmalı nede soru işareti

böyle bi söz vardı :) bu duruma uyuyor ama arada sevgi varsa pekde mümkün olmayan birşey :)

HayırLısı Allah Bilir Ne Kadar Noktada Olsa Virgül de Allah bilir ama bens seviyorum diyorumya AŞkımdan öLsemde suna ilk diceğim şey su olacak knt alırsam yarın .. neden aradın ne icin aradın

CaSter ;

Senin bu aşkında yıllan hikayesine döndü iyice be arkadaşım :S

Yaff 45 gün olmuş az mantığını kullan kontör yüklemeyen bi hatta nasıl bedava geliyor ?

He yüklediyse o kontörlü zamanlarında neden aramamış senin hatun ?

Ağlamaklı olmuşmuş sesi hee ölüyodur derdinden eminim.

Yaff benim kalbimmi köreldi iyice bilmiyorum ama :S

Ya sallıyosun yada ciddi ciddi safsın sen ha !

Gerçi şu durumda saf bende olabilirim bu konuyu okuyup yorum atmakla :pp

Neyse gerginim az alınma yazdıklarıma takıl kafana göre.

:D Ne Safı Arkadaşım Ben Saf Felan Değilim Ama Olabilirimde :DDD Neyse Arkadaşlar Sağolun Ama Kızmaya Bağırmaya Gerek Yok İstersem 500 Konu Açarım Burası Dert Paylaşma Yeri O Zaman Kımse Forum Sitesi Açmasın Madem ? He Madem Öyleyse Belki Bedavası Geldi Aran Kazandan Oda Olabilir Ben Seviyorum Ama Şuan lık Beklemedim .. İleryen Günlerde Ne Olur Allah Bİlir.

He Madem Öyleyse Belki Bedavası Geldi Aran Kazandan Oda Olabilir
Senin bu yaptığını ben 19 yaşında yapıyodum.

Hala teselli ediyosun kendini :)

Ceparan kampanyasından bahsediyosun sanırım kontörsüz bi hat o bedavasınıda kullanamaz zaten bilgine.

Neyse aşıksın sen Allah gönlüne göre versin kardeşim (:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri