Yardım edin lütfen...

MiniAturE

Bayan Üye
Arkadaşlar silmek zorundayım. Birisinin okumasını istemiyorum da....

Son düzenleme:
aşk senin için demekki bu kadar değersiz. Yada çok şıpsevdisin. Bencede sana değer veren birisiyle olmalısın fakat böyle birilerini ortada bırakarak değil ;) bizimle paylaştığın için teşekkürler

ne akli istiyorsunki (:)

sen zaten dogruyu bulmussun bence... seni seveni sev tabi .. zaten seni sevmeyeni sevsende eline bisey gecmez 'mutluluk baglaminda' yani..

ya birde o sende takinti olmustur hani sana karsilik vermior ya.. karsilik verse bu defada istemezsin ..insanoglu bole bisey bence (:)

neyse konu sapti.. guzelim sen kendi kendine halletmissin zati bekle kismet bu gelir kapina :p :D

aşk senin için demekki bu kadar değersiz. Yada çok şıpsevdisin. Bencede sana değer veren birisiyle olmalısın fakat böyle birilerini ortada bırakarak değil ;) bizimle paylaştığın için teşekkürler

Tolga kiz kimseyi yarida birakmamiski :S

sevdigi cocuk zaten bunu sevmio.. buda artik vazgecme karari almis ...

benmi yanlis anlamisim senmi :S

:( kendını kandırma lutfen ozlemınıde acınıda basdırma doya doya yaşa aşk erışılmez olduğu içn aşkdır cnm hoşlanan dan hoşlanmakmı:(( buna kendın ınanıyormusun hayır eğer ıkıncı bır kışı yoksa ortada bence kendını ona belli et ıfade et aşk emek ister yurek ıster cesaret ıuster tatlım kacmak korkaklıkdır ondan vazgecmıyorsun gecmeye calışıyorsun ama tavsıyem boşuna tatlım herşeyden herkesden kaca bılırsın ama yureğinın çığlıklarından asla:(

sen yeterince herseyiii yapmişsin bana göre birak bırazda o senın yaptıgını yapsın kı sen onun ıcın sevgı beslerken neler cektıgını anlasın.. ama sevıyorum dıyosaan o baska.. saygılarımla.. bu arada gule gule kullan mont'unu

önce şunu bilmeLisin ki sadece hoşlantıymış ..

aşk olması ıcın bısıler yaşaman ve paylaşman gerekirr...

seni takmayanı sende takma

doğru yolu bulmuşun zaten

çevrene iyice bak ondan daha yakışıklı seni seven insanlarda vardır emin oL..

kaçan kowalanıo bu dunya böle .. ;))

$air demi$ki ;

a$ik oLacagina , Seni Sevene a$ik oLmayi dene Daha Cok Mutlu oLursun..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri