evet arkadaslar yaptıgınız sakalar yada sıze yapılan sakalar neler.. buyrun yazın xD
H Hiphop_girL Bayan Üye 7 Nis 2010 #1 evet arkadaslar yaptıgınız sakalar yada sıze yapılan sakalar neler.. buyrun yazın xD
Buğra1 Kayıtlı Üye 7 Nis 2010 #2 ---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar inci kandırmıstı gecen gün çok pis ama yazmam xD
---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar inci kandırmıstı gecen gün çok pis ama yazmam xD
LoKuMuM<3 Bayan Üye 10 Nis 2010 #3 ---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar öyle bariz bişey yokta. genellikle yaptığımız şey hocayı bugün okulda görmedik ders boşmuş derimxD herkeste her defasında yerxD
---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar öyle bariz bişey yokta. genellikle yaptığımız şey hocayı bugün okulda görmedik ders boşmuş derimxD herkeste her defasında yerxD
4MinoRMacH1Né Hard Work Beats Talent Kayıtlı Üye 10 Nis 2010 #4 ---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar LoKuMuM<3' Alıntı: öyle bariz bişey yokta. genellikle yaptığımız şey hocayı bugün okulda görmedik ders boşmuş derimxD herkeste her defasında yerxD Genişletmek için tıkla ... yazık ilk okul 2 de yapıyodum ben baya bi geriden geliyomuşun büşra hahaha
---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar LoKuMuM<3' Alıntı: öyle bariz bişey yokta. genellikle yaptığımız şey hocayı bugün okulda görmedik ders boşmuş derimxD herkeste her defasında yerxD Genişletmek için tıkla ... yazık ilk okul 2 de yapıyodum ben baya bi geriden geliyomuşun büşra hahaha
LoKuMuM<3 Bayan Üye 10 Nis 2010 #5 ---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar hahaha sorun bende değilki olum bizimkiler yiyosa sorun onlarda demektirxD
---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar hahaha sorun bende değilki olum bizimkiler yiyosa sorun onlarda demektirxD
sıpsévdyy Banned 10 Nis 2010 #6 ---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar abm sigra içerken her sefernde babam gelio derm ve her seferinde yutar bu sakayı xD
---> Yaptığınız En Güzel şaka, yada size yapilan şakalar abm sigra içerken her sefernde babam gelio derm ve her seferinde yutar bu sakayı xD