Yaptığınız Çılgınlıklar ?

'hayaL

Bayan Üye
Yaptığımız çılgınlıkları burada paylaşalım görelim bakalım neler çıkacak) Kim ne kadar Çılgın ?

---> Yaptığınız Çılgınlıklar ?

Kapısında köpek olan binaların bahçelerine gizlice girer çiçek çalardık çocukken
Ne kadar çılgınca olduğu tartışılır tabi xD

Pokemon izlerdim. Daha ne olsun. :Ç
Çok çılgınca. Pokemon izleyip kendini aşağı atan çocuklar olmuştu, kendini Charizard sanıp.

kendimi bir zamanlar He-man'ın kız kardeşi sanardım) elimde sopayla sokaklarda avaz avaz bagırırdım )

Son düzenleme:

Bazı çılgınlıklar suç teşkil eder xD

ben mesajı siliyorum sende alıntı yapmışsın yahu xD

aramızda kalacak bizden sır çıkmaz yazın siz hahaha

Teknik takibe takılmayalım xD

arka_sokaklar_jpg_11.jpg

Diyarbakır'ın Bağlar mahallesin de meraklı bakışlara aldırmadan Bozkurt işareti yapmam .

minubüslere işaret edip daha sonra yanımdaki arkadaşa sanki birşey gösteriyormuş edasıyla oradan uzaklaşmam)

Kaç saattir konuya bakıyorum yazan yok.
Kimse çılgınlık yapmamış ya da herkes suç işlemiş itiraftan çekiniyor, en iyisi hep beraber el ele tutuşup boğaz köprüsünden atlayalım büyük çılgınlık olur belki konuda sayfa 3'e geçemeyiz ama gazetelerde en azından 3. sayfada yer buluruz xD

Çılgınlık yapmadım. Benimkiler masum oyunlardı küçüklükten başlamışım yaramazlıklarım meşhurr:)

Misafirliğe gittiğimiz bir evde camdan bakıyordum fakat camın önünde balkon vardı ve ben camdan sarkar gibi yapıyordum. Annelerde korkarlar ya hani düşücez diye biraz sarkma kızım yapma kızım vs vs dinlermiyim hiç biraz oyalandıktan sonra kendimi atmıştım balkona xD Annem çok korkmuştu düştüm diye herkes bağıra bağıra balkona koştu sonunu malum zateeennn xDxD

Çılgınlık değilde küçük şakalar diyelim biz buna :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri