YaPRaK DöKüMü SeZoNa GiRiYoR..

iReM^^

Banned
Buakşam nefes kesen bölümü ile sezona veda edecek olan sevilen dizide bakalım ne tür gelişmeler var........

FERHUNDE NİKAH MASASINDA
MakeThumb.aspx

REŞAT NURİ GÜNTEKİN’İN AYNI ADLI ÖLÜMSÜZ ESERİNDEN GÜNÜMÜZE UYARLANAN VE İZLENME REKORLARI KIRAN DİZİSİ “YAPRAK DÖKÜMÜ” BİR ÇOK SÜRPRİZİN OLDUĞU “SEZON FİNALİ” BÖLÜMÜ İLE EKRANA GELİYOR.

Ferhunde’nin evlenme kararı, Mithat’ın ayaklarını yerden keser. Ancak Mithat’ın mutluluğu gelen önemli bir telefonla yarıda kesilir. Gelen haber, Ferhunde için de sürpriz olur.

Oğuz’un ismi, sattığı bir yalıyla ilgili karanlık bir olaya karışır. Oğuz’un katil zanlısı olarak tutuklanması, Hayriye Hanım ve Ali Rıza Bey arasında yeni bir krize neden olurken, Leyla ve Ceyda arasında da büyük bir olay çıkar.

Leyla’nın yaşadıklarına daha fazla seyirci kalmak istemeyen Şevket, Leyla’ya doğru bir adım atar ve Leyla’ya bir teklifte bulunur. Bu arada Tahsin, Fikret’e çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Tahsin’in sürprizi Fikret için yepyeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Ferhunde’yi, annesi Nurdan Hanım’dan istemeye giden Mithat çok heyecanlıdır. Ferhunde, daha ilk günden kontrolü eline alır ve Mithat’tan herkesi şok edecek bir nikâh hediyesi ister…

'Şunu kaldırın' diyebildi

İbrahim Tatlıses'e büyük gaf, bu kadar olur diyorum....
TATLISES’E TİLBE ŞOKU

İBRAHİM TATLISES ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİNDE ÖDÜLÜNÜ ALMAK İÇİN SAHNEYE ÇIKTIĞINDA ŞAŞKINA DÖNDÜ..

İbrahim Tatlıses 'Altın Kelebek' ödül töreninde Fantazi Müzik En İyi Erkek Sanatçısı ödülüne Hürriyet okurları tarafından layık görüldü. Ödül töreni sırasında ödülünü almak için sahneye çıkarken kendi seslendirdiği ancak bir Yıldız Tilbe bestesi olan 'Kop Gel Günahlarından' şarkısı fonda çalmaya başladı. ‘Şunu kaldırın’ diye söylendi.. Neye uğradığını şaşıran İbrahim Tatlıses 'Şunu kaldırın' diyebildi.

İbrahim Tatlıses, Yıldız Tilbe’yi konuk olarak ağırladığı televizyon programı sırasında Tilbe ile bir atışma yaşamış ve bu olay televizyon programının son bulmasına yol açmıştı. İbrahim Tatlıses ile Yıldız Tilbe arasında süregelen tatsızlık halen devam ediyor.

Demet Alişan'ı evlendirecek

Sivridilli güzellerimizden Demet Akalın yine sevdiği arkadaşı Alişan'a laf attı....

ALİŞAN YEĞENİMLE EVLENSİN

ŞARKICI DEMET AKALIN, BİR YATAK FİRMASININ LEVENT'TE YAPTIĞI TANITIMINA KATILDI. ARDINDAN DA YAKIN DOSTU ALİŞAN'DAN YENİ EVİNE, ERKEK KARDEŞİNDEN ÖZEL HAYATINA KADAR PEK ÇOK KONUDA ÇARPICI AÇIKLAMA YAPTI...

Demet Akalın, 'Bir yeğenim var ona istiyorum Alişan'ı. Evlensinler!' dedi.

Ailecek oturacağız
Önümüzdeki günlerde Acarkent'teki yeni evine taşınmaya hazırlanan Akalın, ailesi ve erkek kardeşiyle birlikte oturacağını ifade etti. Liseyi bitiren erkek kardeşini özel üniversitede okutmak için yanına alacağını söyleyen Akalın, '18 yaşına daha yeni girdi. Benden bu zamana kadar hiç birşey istemedi. Geçen gün 'Abla artık bana bir Lamborghini alırsın' dedi. Yıllarca bunu kurmuş, beklemiş demek' dedi.

Kardeşim maço değil
Basın mensuplarının kendisine sorduğu soru üzerine, kardeşinin maço olmadığını ve kendisine karışmadığını söyleyen Akalın, 'Öyle şeyler bilmez ama İstanbul'a gelince öğrenir' dedi.

Alişan fazla dört dörtlük...
Basın mensuplarının, 'Alişan'ın yanına verin, o öğretir' şeklindeki yorumu üzerine Akalın, şu açıklamayı yaptı: 'Aman bırakın. Alişan hacı, ne yapacak onun yanında. Hiç hayatı öğrenemez ki...

Her aile büyüğü kızını seve seve verir
Gecce gezmez, erkenden yatar, birşey bilmez. Adam fazla dört dörtlük. Her genç kızın evlenebileceği, her aile büyüğünün kızını seve seve vereceği bir adam. Erkeğin biraz kavgacı, sert olmasını isterim ama benim arkadaşım çok fazla efendi. Yeğenime istiyorum Alişan'ı. Bebek gibi üniversite birincisi yeğenim var. Çok istiyorum, evlensinler onunla.'

Çeşme bana uğusruz geldi
Sevgilisi Onur Gülmek'le Çeşme'de tatil yaptığı sırada böbreklerinden rahatsızlandığı için hastaneye kaldırılan Akalın, durumunun iyi olduğunu da belirtti. Akalın, Çeşme'nin kendisine uğursuz geldiğini söyledi.

70'imde bende mayo giyeceğim
'Artık Çeşme'ye gitmek yok. Bu sene herkesi havuzuma bekliyorum. Giriş 30 TL' diyen Akalın; kendisinden 7 yaş küçük Onur Gülmek'le de şimdilik evlilik düşüncesi olmadığını belirtti. Öte yandan Ajda Pekkan'ın konserine mayoyla çıkmasını da değerlendiren Akalın, 'Ben de onun gibi 70'imde mayo giyeceğim' dedi.

Niran Ünsal'a alkışlı destek

• Bir dönem sıkıntılar geçiren Niran Ünsal yine hayranları sevenleri tarafından motive ediliyor....

KONSERLERİM İPTAL OLDU

BEYAZ SHOW PROGRAMINA KONUK OLAN NİRAN ÜNSAL, AHMET KAYA'NIN SÖYLEDİĞİ 'BAŞIMA SIKAR GİDERİM' ŞARKISINI KENDİSİNİN DE OKUDUĞUNU VE TEK ŞARKILIK BU KASETİN 850 BİN SATTIĞINI ANLATTI.

Niran Ünsal, bu şarkıyı okuduğu için çeşitli sıkıntılar yaşadığını belirtti ve 'Maalesef ben Ahmet Kaya şarkısı okuduğum için bu ülkede çok kötü şeylere maruz kaldım. Konserlerim iptal edildi. Sadece Ahmet Kaya şarkısı okuduğum için oldu bunlar' diye konuştu.

Niran Ünsal'ın bu sözlerinden sonra stüdyodaki izleyiciler alkışlarıyla şarkıcıya moral verdi.​

Adanalı Arnavutköyü karıştırdı

Sevgilisi ile objektiflere yakalanan Oktay Kaynarca arabada show yaptı.......

ADANALI YAKALANDI!

ÖZGÜ NAMAL İLE 6 YILLIK AŞKLARI 4 AY ÖNCE BİTEN ADANALI DİZİSİNİN 'KOMİSER YAVUZ'U OKTAY KAYNARCA, ESMER KIZ ARKADAŞIYLA GÖRÜNTÜLENİNCE ARNAVUTKÖY'Ü AYAĞA KALDIRDI.

BAŞBAŞA 4 SAATLİK YEMEK

Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış! Özgü Namal'la 6 yıllık ilişkisi 4 ay önce biten Oktay Kaynarca, önceki gecce Arnavurköy'de esmer bir bayanla görüntülenince çileden çıktı. Bir restoranda başbaşa balık yiyen ikili, çıkışta gazetecileri görünce panikledi. Kaynarca otomobiliyle uzaklaşmaya çalışırken trafiğe takıldı.

ELLERİYLE YÜZÜNÜ KAPATTI

Flaşların patlamasıyla Oktay Kaynarca ne yapacağını şaşırırken, kız arkadaşı elleriyle yüzünü kapattı. Trafik yüzünden yakalandığı için sinirlenen Oktay Kaynarca, camı açıp bağarmaya başladı. Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında ağzına geleni söyleyen ünlü oyuncu, trafik açılınca evinin yolunu tuttu.

Sulhi Aksüt resti çekti

Sibel Can ile yollarını ayıran Sulhi Aksüt çocuk kavgasına tutaşacak gibi görünüyor.......
OĞLUMU SİBEL’E ASLA VERMEM

SİBEL CAN EŞİ SULHİ AKSÜT İLE 9 YAŞINDAKİ OĞULLARI EMİR YÜZÜNDEN ADETA RESTLEŞİYOR...

9 yıllık evliliğini anlaşmalı olarak bitirmek isteyen Sibel Can eşi Sulhi Aksüt ile 9 yaşındaki oğulları Emir yüzünden adeta restleşiyor. Sibel Can’ın avukatı Kezban Hatemi ile sık sık biraraya gelen Sulhi Aksüt oğlu Emir’in velayetinin annesine verilmesini onaylamadığından anlaşmalı boşanma sağlanamıyor. Boşanma davasının ilk duruşmasının Eylül ayında görülecek olması da Can’ı daha da zor durumda bırakıyor. Emir’i sadece haftasonları babasının yanına gönderen sanatçının oğlunun velayetini almayı kafasına koyduğu öğrenildi. Bir an önce evliliğinin bitmesini isteyen ünlü şarkıcı yakınlarına “Onun yüzünü bile bir daha görmek istemiyorum” diyerek boşanma konusunda kesin kararlı olduğunu belirtiyor.

SıRRı oRtaYa ÇıKTı ..

Ajda Pekkan'ın sahip olduğu kusursuz bacakların sırrı ortaya çıktı.

63 yaşındaki Ajda Pekkan'ın, Sezen Aksu'nun hediye ettiği özel Brezilyalı dansçı çoraplarıyla kusursuz bacaklara sahip olduğu ortaya çıktı. Sabah'ın haberine göre geçtiğimiz hafta Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Ajda Pekkan, giydiği mayolu kostümünün yanı sıra kusursuz bacaklarıyla da çok konuşulmuştu. Günlerdir magazin gündemini meşgul eden 63 yaşındaki Süperstar'ın bacaklarındaki kusursuzluğun sırrı ortaya çıktı.

Konser gecesi, sanatçı arkadaşı Sezen Aksu'nun yurtdışından getirdiği ve genelde Brezilyalı dansçıların Samba yaparken kullandığı özel çorabı giyerek sahneye çıkan Ajda Pekkan'ın, bacaklarının sıkı görünüm ve bronz renge kavuşmasını bu yolla sağladığı öğrenildi.
DİNÇÖZ'E DE VERDİ
Minik Serçe'nin Ajda Pekkan'a hediye ettiği çorabın aynısını Petek Dinçöz'e de verdiği ifade edildi. Şimdi sanat dünyasında Sezen Aksu'nun son keşfi olan özel ince çorapların, sahnelerde mucizeler yarattığı konuşuluyor.

AşK-I MeMNu AyRıLıK GeTiRDi.

Aşk-ı Memnu ayrılık getirdi

8d52b446-8ce5-4883-b3d0-bc37854be13c.jpg

'Aşk-ı Memnu'daki yasak aşk, Beren Saat'in gerçek aşkına mal oldu! Güzel oyuncu, Kıvanç Tatlıtuğ ile öpüşünce, sevgilisi Bülent İnal kıskançlık krizine girdi ve ilişki bitti.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri