Yapmaya çalıştığım espiri

Aracely

Eluveitie
Bayan Üye
23s91mu.jpg

---> Yapmaya çalıştığım espiri

Senmi yapmaya calistin espiriyi?
Ben anlamadim canim espriyi zaten jeton bende hep Gec dusuyo. Kac tane boyle anlamyarak espri mahfettim bi bilsen oooo :)
Jeton dedimde aklima geldi yeni nesil jetonun Ne oldugunu bilmiyordur :) Jeton terimini bile duymamistir herhalde :)

Senmi yapmaya calistin espiriyi?
Ben anlamadim canim espriyi zaten jeton bende hep Gec dusuyo. Kac tane boyle anlamyarak espri mahfettim bi bilsen oooo :)
Jeton dedimde aklima geldi yeni nesil jetonun Ne oldugunu bilmiyordur :) Jeton terimini bile duymamistir herhalde :)

Yeni nesil bilmez zamanında az atarilerde oynamadık o jetonlarla xD

Bilmezler belki ama fuarda carpisan arabalara Jetom atiyorlarsa Hala belki bir ihtimal bilirler. Yasasin carpisn arabalar ozaman sayelrinde yeni nesile jetonu unutturmayacaklar. :)
Ana konu nerden jetona geldi :)

Espiriyi Anlamadim Kendinmi Yabtin Nabtin :))))

Yorumlar Süper xD

O değilde biz daha komik duruma düştük yaa xD tüüü bize

Kendimden hiç bunu beklemezdim

Bisi Anladiysam Arap Olim :3dth8:

[MENTION=38960]Rock SouL[/MENTION] Anil Sen Anladin Galiba Bi Aciklama Yap Türkce Olsun Please :))

Resimdeki yabancı şarkıcı Usher, Türkçe okunuşu "Aşır", "aşırı" merak edıyorum diyince o da al bu diyor işte xD bu şarkısı çok popüler şu an.

Hayatımda ilk defa bu kadar detayı bi şekilde espiri açıklamak zorunda kaldım xD

Resimdeki yabancı şarkıcı Usher, Türkçe okunuşu "Aşır", "aşırı" merak edıyorum diyince o da al bu diyor işte xD bu şarkısı çok popüler şu an.

Hayatımda ilk defa bu kadar detayı bi şekilde espiri açıklamak zorunda kaldım xD

xD Hadi Canim xD Ne Usher Bir Espiriymis Bu

Herseyin Bir Ilkki Varmis Anilcim Insallah Sonuncu Olur :)))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri