Yapamıyorum Sensiz Gel

Bronzé

Bayan Üye
Hani hep mutluluk kareleri gördüğümüzde birbirimize sımsıkı sarılıp ayrılamama sözü verirdik ya, bugün anladım o sözü hiç tutamamışız biz.. Hep kendimizi kandırmışız..
Hani bana demiştin ya benim herşeyimsin, ama anladım ben senin aslında hiçbirşeyin değilmişim !
Sadece hayallerinde yaşarmışım hep senin. Sadece rüyalarımda yaşarmışsın herşeyim olarak. Son gecemizde koynunda uyuduğum o dakikalar varya benim için cennetti sanki.. Seninle olduğum her anımda kokunu, o güzel yüzünü gördüğüm cennet...
O gün, o lanet olası gün bana BİTTİ dediğin zaman bende bittim. Hayatım karardı sanki. Hiç unutamayacaktım seni. Kendime söz verdim, unutamazdım ..
Yaptığımız her şeyi sanki yanımdaymışsın gibi yeniden yaptım. Her gittiğim yerde sende vardın içimde.. Sana sordum herşeyi yapmadan o silik hayaline sordum..
Amaa ! sen şimdi kimbilir hangi kızın koynunda yatarken gözlerinin içine bakarak Seni Seviyorum diyorsun. Bunları düşündükçe eriyor gidiyor kalbim... YAPAMIYORUM SENSİZ.. Gel ne olursun gel yalanda olsan gel...

Büşra KDéniz. (~вяσηzє*)

14.11.2oo9

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri