ewt arkdşLar cvpLarınızı ßekLioruz.. :)
' AmeSse!a " Banned 7 Kas 2010 #2 ---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. ßen burnumn Dikine gitmekTen vazgeÇEmiyorummm
---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. ßen burnumn Dikine gitmekTen vazgeÇEmiyorummm
A alamut72 Kayıtlı Üye 7 Kas 2010 #3 ---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. Sigara içmek
aÇeLya Bayan Üye 7 Kas 2010 #4 ---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. ' AmeSse!a "' Alıntı: ßen burnumn Dikine gitmekTen vazgeÇEmiyorummm Genişletmek için tıkla ... ßnde xD
---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. ' AmeSse!a "' Alıntı: ßen burnumn Dikine gitmekTen vazgeÇEmiyorummm Genişletmek için tıkla ... ßnde xD
A arniyor Banned 8 Kas 2010 #5 ---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. insanların bile bile yaptıgı sigara içmek ve alkol kullanmak
---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. insanların bile bile yaptıgı sigara içmek ve alkol kullanmak
ultra_merve Bayan Üye 13 Kas 2010 #6 ---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. burnunun dikine gitmek
doostum_ Kayıtlı Üye 13 Kas 2010 #7 ---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. yalan hariç hepsi diim
zaman93 Kayıtlı Üye 13 Kas 2010 #8 ---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. artık hayatta olmayan birini sevmekten vazgeçemiyorum:6:
---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. artık hayatta olmayan birini sevmekten vazgeçemiyorum:6:
REiSS Kayıtlı Üye 18 Kas 2010 #9 ---> YanLış oLDuğunu biLe biLe yapmaktan Vazgeçemediğinz Şey nediR.. Sigara iÇmek