yanLıs numara =D

Lilith

Daughter of the Void
Admin
Hizmetçi: Aloo? Adam: ''Kızım benim, hanımı çağırıver sen bana '' Hızmetcı: ''Bir dakika efendim '' hızmetci:'' Alo '' Adam:'' Ne oldu kızım, hanım nerede? '' Hızmetcı:'' Ay beyfendi nasıl söylesem, hanımefendi yatak odasında biriyle beraber. '' Adam:'' Ne, bir adamla mı? '' Hızmetcı:'' Maalesef, beyfendi. '' Adam: ''Ne?!, hem de benim evimde ha! Bana bak kızım, git benim çalışma odama, aç masamın çekmecesini ordaki tabancayı al, ikisini öldür, emrediyorum sana! '' Hızmetcı: ''Beyfendi, ben nasıl yaparım öyle şeyi? '' Adam: ''Yaparsın, bak telefonda bekliyorum, yürü haydi İki el silah sesi duyulur..'' Hızmetcı:'' Alo, beyfendi '' Adam: ''Ne yaptın kızım? '' Hızmetcı:'' Söylediğiniz gibi silahı aldım, ikisini de öldürdüm efendim. Sonra da silahı havuza attım. '' Adam:'' Ne havuzu? '' Hızmetcı: ''Bahçedeki yüzme havuzuna beyfendi, nereye olacak? '' Adam:'' Ulan bizim villada yüzme havuzu yok ki, orası neresi Alooo? '' hahaha

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri