Yanınızda olmasından rahatsız olduğunuz kişiden nasıl kurtulursunuz?

arimaya

Bayan Üye
Kişi kendisinden hoşlanılmadığını anlamıyorsa ve size de yapışmışsa ne yapmalı?

ben türlü türlü uyus şakalar yapardım hahaha

Ben çok denedim birine de ben attıkça gitmiyo başımdan. küfretsem yine gitmicek. Hatta ben attıkça bağışıklık kazanıyo sanki...

Taktik olarak acil bir yere gitmem lazım derim
Eğer anlamıyorsa karşımdaki, arkasını döndüğü anda tabana kuvvet kaçıp saklanırım :D

Bikeresinde bi yerde duymusutum dogrumu degilmi ama mafyanin biri birini konusturmaya calisiyomus konusmayincada ajdari cagirip cikita muz soyletiyoo ve artik yeter daha fazla dayanamicagim diyip konusuyomus..... :D :D

o anlık msj geldi gitmem gerekio derdim...yada tandıık biri gecsede aa arkadasım deyip yanına giderdim...:D

Huyum Kurusun Acayip Laf Sokarım Hala Anlamıosa Yüzsüzlüğün BU kAdarı Yani dER Hadi Çok Oturdun Güle GüLE dERim ;)

bu tür durumlarda yapılan aşamaların iki haritası vardır !

1. tatlı dille uyarılma.. ve sonrasında hakaret !
ilk başta hoşlanmadığını belli edersin ! sonra adam anlamıyorsa sözlü uyarılarda bulunursun ! dahada anlamıyorsa bağırır çağırır yanından uzaklaştırrsın !

2. hoşlanmadığın kişiyi 1.deki gibi uyarırsn tabi biraz daha ağr olması olmassa olmazlardan !
sonra anlamıyorsa karşına alırsın .. ! ( Allah ne verdiyse ) tekme tokat yumruk gömersin adama !

evet 2. yöntem aslnda daha çekici gelior bana ! :D yani kolay yoldan kurtulmanın yolları hani !

ama 1. yöntemnde tabi geçerli olduu zamanlar wardır :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri