Yanında ‘O’ Var Diye Seni Arayamıyorum..

AySe^^

Bayan Üye
1531btt.jpg

Yüreğimde sıkışan Sevgiliye son mektup..

İçimdeki Son Gerçek Sevgili,

Bugün sabah uyandığımda her günden daha çok düşündüm seni.. Seni ve yanındakini..! Can bu denli yanmadı hiç.. Evet Sevgilim bunlar sana son satırlarım.. İnan bana Son.. Ağlaya ağlaya senden gidiyorum..

Bir resim geçti elime geçen gün.. İçinde sen ve beni sana unutturan o kişi.. Ne kadar acı bilir misin..? Delicesine seven biri için..

Bu son satırlarda ağlamayacağım Sevgilim.. Ve diğer yazılarım gibi duygu yüklü olmayacak.. Sade , süssüz ve Seviyorum kelimesi geçmeyen..! Artık ne dilim ne de elim o kelimeye anlam yüklüyor..

Senin başkaları için kullandığın o kelimeyi ben neden sana kullanayım.. ?

Senin yaptığını yapıp seni unutuyorum.. Senden tamamen vazgeçiyorum..

Yorgun düşmüş bedenimin içinde bir kalp var bilir misin..? En derin köşesinde adın yazılı.. Hangi kalemle yazdıysan silinmiyor Sevgilim..!

Yokluğunda seni daha çok tanıdım.. Seni düşündüğüm her an seni yazdım.. Seni yazdığım her an da ağladım..

Ağlamaktan utanmıyorum Meleğim.. Senin için gözyaşı dökmekten utanmıyorum.. Sen gözlerimde sıkışan bir yağmur bulutusun.. En ufak darbede boşalmayı bekleyen..

Ayrı kaldığımız her an gülüşünü özledim.. Beni sana bağlayan o gülüşünü.. Elim her seferinde telefona gitti.. Bir kere sesini duysam dünyalar benim olacaktı sanki.. Yapamadım Sevgilim.. Başkasına ait olduğunu bilmek hep geri çevirdi.. Beni bilirsin sensiz yapamam.. Ama artık o kadar yüzsüz olamıyorum..

Yanında ‘O’ var diye seni arayamıyorum..

aLıntı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri