Yanımdaki Ruh &

Lessien

Banned
Her gün olduğu gibi gece oluyor yine .. Her günün sonuymuş gibi . Bu bir sonmuş gibi .

Uyumak için odama geçiyorum . Kıyafetlerimi çıkartıyorum . Aralık penceremden bir rüzgar esintisi geliyor üzerime . Tenimi geziyor .. Sanki ellerini , senin ellerini gezdiriyor . Rüzgarın uğultusu içimdeki boşlukları dolduruyor .. Ama ilginç olan şu ki rüzgar , dudaklarıma hiç uğramıyor . Oradaki boşluğu hiçbir şey dolduramıyor . Başım dönüyor ansızın . Başımı döndürüyorsun kadın ! Ayaklarıma vuran soğuk sular gibi hissediyorum temelimi . Ayakta durabilmek için direniyorum . Bacaklarıma beton döküyorlar sanki .. Kıpırdayamıyorum . Sanki ruhun dizlerime sımsıkı sarılmış ; "N'olur beni affet diyecekmiş" gibi . Kıpırdayamıyorum .. Ayakta duramıyorum .. Dayanamıyorum ve elimi duvara yaslıyorum . Duvar o kadar sıcak ki , parmak uçlarımla bile dokunamadığım tenini cayır cayır yakacakmış gibi .. Çekiyorum elimi .. Teninin yanacağını hissediyorum . Elimi çektiğim an üzerimdeki tüm yük kalkmış gibi . Yatağıma uzanıyorum . Başımı koyuyorum yastığıma , yorganımı çekiyorum . Yine geliyor rüzgar .. Aralık bıraktığım penceremden usulca sokuluyor , gözlerimin en derinlerine oturuyor . Nefes aldıkça kalbimin toprak kokusunu çekiyorum . Gözlerimde yağmur yağıyor . Her bir yağmur tanesi , derimden ruhuma sızıp delik deşik ediyor . İçim üşüyor diye geçiriyorum aklımdan . Yorganım buz gibi oluyor . Ruhumla beraber tenimde üşüyor . Ne kadar uğraşsam da çıkamıyorum bu durumun içinden .. Yatağımdan zıplayamıyorum . Çıldırıyorum ansızın haykırıyorum . Rüzgar sesi kulaklarımı çınlatıyor .

Aslında ruhum , ruhunla sevişiyor anlamıyorum . Ruhun ruhuma her dokunduğunda benim tenim delik deşik oluyor . Ruhun ruhumu her öptüğünde benim dudaklarım yaşlı bir ağaç gibi kuruyor . Ruhun ruhuma baktığında benim gözlerim ıslanıyor . Ruhun ruhumla konuştuğunda benim kulaklarım sağırlaşıyor . Ruhun ruhumla nefes nefese kaldığı zaman , kalbim yerinden çıkıp , seke seke sana gelecekmiş gibi oluyor . Ruhun ruhumla olduğu zamanlar benim canım acıyor ..

Timur K.(Lessien)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri