Yanal galibiyet sözü aldı

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kocaelispor maçı öncesi futbolcularından galibiyet sözü aldı. Bu maçı kazanarak haftayı lider kapatmanın hesaplarını yapan Yanal, takım üzerinde çıkan transfer haberlerinden ise rahatsız oldu.

Turkcell Süper Ligi'nde sezonun ilk yarısını zirvede bitirmek adına bu hafta evinde ağırlayacağı Kocaelispor'u mağlup etmenin planlarını yapan Trabzonspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal oyuncularından galibiyet sözü aldı. Sezonun ilk yarısını lider kapatmayı çok isteyen Yanal, takım üzerine çıkan bir çok transfer haberinden rahatsız oldu. Devre arasında takımdan kimseyi göndermeyi düşünmeyen tecrübeli teknik adamın, ara transferde ise en fazla üç oyuncu takviyesi istediği, bu oyuncuların isimlerinin de Özkan Sümer'in getireceği rapor sonrası belirleneceği açıklandı.

Yanal, Kocaelispor'u ligde bulunduğu konuma bakarak hafife almadıklarını belirterek, "Bunu her zaman söylüyorum, bu ligde her takım birbirini yenecek güçte. Bu yüzden asla konumlara aldanmamalıyız. Şu anda ligin zirvesinde yer alıyoruz ve rakiplerimizle aramızdaki puan farkını korumamız için bu maçı kazanmak zorundayız. Colman ve Egemen'in boşluğunda forma giyecek arkadaşlarımıza olan güvenimiz tam. Bu maçı kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

Trabzonspor'da bu sezon oyuna en çok giren yedek futbolculardan olan Tayfun Cora, Kocaelispor maçında 11'deki yerini alacak. Hafta içerisinde bu futbolcuyla özel olarak ilgilenen Yanal, futbolcudan sadece sahaya konsantre olmasını, hücum organizasyonlarına daha çok katkı yapmasını ve önünde oynayacak olan Yattara'nın açıklarını kapatmasını istedi.

SİNEMADA STRES ATTILAR

Öte yandan bordo - mavili futbolcular ve teknik heyet, sinemada AROG'u izleyerek stres attılar. Yönetim Kurulu üyelerinin de gittiği filmde bol bol kahkaha atan futbolcular, sinemanın ardından ise, "Kocaelispor maçını kazanarak çok daha neşeli kahkahalar" atacağız dediler.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri