Yamicsoft Windows XP Manager v8.0.1

SiNi

Kayıtlı Üye

254ee0ff18.jpg

16.png

Sürüm Adı:Yamicsoft Windows XP Manager v8.0.1
Tür: Windows Xp Manager Tool
Boyut:10 Mb
Eklenme Tarihi: 28.05.2012
Platform: WinXp
Dil : English

xapsldaplf.png

XP işletim sisteminizi en iyi hale getirebileceğiniz, bütün ayarlarını değiştirebileceğiniz ve tertemiz bir Windows XP kullanabilmeniz için gerekli tüm ayarlara ulaşabileceğiniz bir araç olan Yamicsoft WinXP Manager ile 30'dan fazla farklı özellikle Windows'unuzu rahatlatacaksınız. Sisteminizin daha hızlı ve daha kararlı, güvenli ve kişiselleştirilmiş olması için bu yazılım birebir.

Özellikleri:
- Bilgisayarınız hakkında tüm bilgilere ulaşabileceksiniz.
- İşletim sisteminizi optimize ederek en hızlı hale getirebileceksiniz.
- Gereksiz, hatalı ve istenmeyen tüm dosyaları temizlemek için bulundurduğu temizleme aracı ile Kayıt Defteri'ne kadar Windows'unuzdaki tüm dosyaları temizliyebileceksiniz.
- Özelleştirme seçenekleriyle başlangıç, mouse butonları, arkaplanları, iconlar ve daha bir çok görsel özelliği kişiselleştirebiliyorsunuz.
- Güvenlik ve Ağ ayarları ile Windows XP işletim sisteminizin en ince detaylarına kadar tüm ayarlara rahatlıkla ulaşabilecek ve düzenleyebileceksiniz.

04835056578010315401.gif

http://www.netload.in/dateiEBT7A9zujy/Yamicsoft.Windows.XP.Manager.v8.0.1.rar.htm

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri