yalvırırım lütfen okuyun nolursunuz ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
duygu isimli aile dostumuz yine bizi tehdit etti ve olaylar çıktı duygu isimli aile dostumuz yıktı geçirdi her yer yeri evde sinir krizleri geçirdi bir hafta sonu irem adlı bir aile dostumuz ile ailesi bize geldi hafta sonu akşam üzeri geldiler ve akşam üzeri duygu da da geldi ve irem isimli kız aile dostumuz ellerin yıkamaya gitmişti ve duygu güya bizden özür dilemeye gelmişti anneannemde vardı iremin annesi babası vardı ama duygu bu sefer yalnız başına gelmişti bize ve irem ellerini yıkadı diye duygu bizim evde çıldırdı delirdi çok kötü şeyler oldu evin içinde kardeşimin ellerini ve kardeşimi silmeye çalıştı ve iremin de ellerini kollarını ve üstünü başını silmeye çalıştı ve zorla silmeye çalıştı kardeşimin de iremin de ve irem ellerini sıvı sabun ile yıkamış ve duygunun zehirlenme fobisi var ve temizlik maddelerini asla sevmiyor ve temizlik maddelerini kendisine tehdit olarak görüyor zehirlenmeden aşırı derecede korkan biri ve temizlik maddelerinden de aşırı derecede korkan bir insan duygu irem ellerini yıkadı diye akşam akşam başımıza bırakmadığı yer kalmadı bağırıp çağırdı evde kafasını duvarlara çarpmaya başladı yüksek sesle çığlıklar attı iremin kafasını duvarlara çarptı kardeşimin kafasını da ireme vurdu iremin kafasına kardeşimin oyuncaklarını fırlattı kardeşimin boğazını sıktı biz engel olamadık çok korktuk ilk defa böyle delirdiğini çıldırdığını gördük oturma odasına gitti kardeşim ilk önce oturma odasına girdi arkasından da duygu girdi odaya orada da kardeşimi silmeye çalıştı ve kardeşim izin vermiyordu iremde izin vermiyordu ve daha da sinirlendi ve daha da çıldırdı ve evimizde olan bazı şeyleri yere fırlattı sehpayı yere fırlattı irem ve annesi ireme bağırdı polisi çağırıyoruz dediler polisi çağırcaz dediler bunları duyunca daha da sinirlendi mutfağa girdi eline ekmek bıçağı alacağını söyledi ama annem zor engel oldu biz korkudan ne yapacağımı bilemedik ve aileme ve ireme ve iremin annesine babasına sizleri bir bir keseceğim sizleri bir bir öldüreceğim hepinizin haddini bildireceğim hepinizin ağzına tüküreceğim dedi sonra da gitti bunlar doğrudur yalan değildir ve hikaye ve kurgu da değildir kafa yapmıyorum dalga geçmedim dalga geçmiyorum kafa yapmadım ciddiyim allahın meleklerin peygamberlerin kuranı kerimin üzerine yemin ederim ki ciddiyim yalan değildir bunlar yalan değil yalan söylemedim yalan söylemiyorum dalga geçmedim dalga geçmiyorum kafa bulmadım kafa bulmuyorum ve polisi çağırmaktan vazgeçtiler irem ve ailesi onlarda duygudan korktular ve biz korkudan polisi bile çağıramadık iremde aileside

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri