karagümrük
Kayıtlı Üye
Yalovaspor Kulübü Başkanı Tamer Erbul, yeşil kırmızılı ekipte hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadıklarını söyleyerek yollarına kaldıkları yerden devam edeceklerini kaydetti. Bölgesel Amatör Ligi'nde küme düşen ve önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme'de mücadele edecek yeşil kırmızılı takımın başkanı Tamer Erbul, sosyal paylaşım sitesi "Facebook"tan mesaj yayınladı.
Yalovaspor'u zor zamanında devraldıklarını ve hiçbir zaman koltuk sevdalısı olmadıklarını ifade eden Tamer Erbul, "Ben başkaları gibi mücadeleye lale devrinde katılmadım. Hiç bir zaman koltuk sevdalısı olmadım. 1999 yılında içeride, dışarıda mağlup, ligde son sırada demir atmış kulübüme idareci olmuşum. Adnan Kırtay ve yönetimi 9'da 9 yapıp takımı kurtardığı zaman görev süremizin bitmesine çok uzun süre olmasına rağmen takımı koltuk sevdalısı değil ama Yalovaspor sevdalısı arkadaşlarımla Yalovaspor'un menfaatleri doğrultusunda belediye başkanımız Yakup Koçal'a teslim ettik. Ona rağmen siz yürekli, başarılı ama sizler gibi parası olmayan insanların başarısını unutturmaya çalışarak bu insanların emeklerini çaldınız. Başaramadığınız her şeyi başkalarına yüklediniz. Sadece kendinizi kandırdınız. "Tamer düşürdü" demeyin. Bu takımı düşürenleri, kanunlar karşısında aciz durumda bırakanları tüm Yalova biliyor. Keşke sadece görev aldığınız zaman Yalovaspor'lu olmasaydınız, keşke olmadığınız zaman olanların başarısızlığını beklemeyip bu kulübe sahip çıksaydınız. Kendinizi sevdiğiniz kadar Yalovaspor'u sevseydiniz de bugünleri, bu vefakar, cefakar taraftara yaşatmasaydınız" dedi.
"Tarihin Yazdığı Hiçbir Şey Silinmez"
Sportif anlamdaki başarısızlıkları bahane olarak kabul etmediklerini belirten Erbul, "Benim ve arkadaşlarımın bu kulüpte anlatacağı çok güzel hatıraları var. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan, takımına sahip çıkan, gerçekleri görüp yönetimi istifaya çağırmadıkları için taraftarımıza teşekkür ediyorum. Tarihin yazdığı hiçbir şey silinmez. Tarih tüm gerçeklerin belgesidir. Ben sportif başarısızlığı transferi sezon başındaki teknik adamın yapmasına rağmen üstlendim. Bu bile kesinlikle bir bahane değildir. Neticede sportif başarısızlık vardır ve bununda sorumlusu benimdir dedim. Ama yola çıktığım hiç bir arkadaşımı satmadım ve başarısızlığa kurban etmedim. Teknik kadro ve futbolcularımın her zaman arkasında durdum. U-19'dan oluşan genç arkadaşlarımın döktüğü tere saygılı oldum ve onlarla gurur duydum" diye konuştu.
"Hiç Kimse Yalovaspor Kavr******* Büyük Değil"
Yalovaspor'un bu ilin markası olduğunu ve sportif anlamda her ne kadar başarısız olunsa da yeşil kırmızılı camia çatısı altında yollarına devam edeceklerini söyleyen Tamer Erbul, "Yalovaspor'un eski günlerine bu kardeşlerimle döneceği inancımı hiç bir zaman yitirmedim. Onlar bizle şans buldular. Bu şansı iyi değerlendirdiler. Yalovaspor artık yoluna kendi çocuklarıyla devam edecek ve üst liglere oyuncu satarak maddi imkan sağlayacaktır. Yalova amatör kümelerinde bu potansiyel vardır. Yalovaspor'da görevini icra eden hiç kimse Yalovaspor kavr******* büyük değildir. Yalovasporu daha iyi günlere taşıyan herkes bizim baş tacımızdır. Yalovaspor yönetimiyle sporcusuyla ve taraftarıyla çok büyük bir ailedir. Bu aile bağlarını, kendi başarısızlığını örtbas etmek için, ailenin fertlerine yani geçmişte birçok başarıya imza atmış insanları karalayarak çatlatmak isteyenler artık bir gün bile bizimle, Yalovaspor ailesiyle olmayı hak etmeyen şahıslardır. Bu aile zincirini hiç bir kuvvetin koparmaya yetecek gücü yoktur. Bundan sonra ki gelişmeler bazı kişilerin aklına yattığı gibi kişisel menfaatler için değil, Yalovaspor'un aydınlık geleceği ve kendi öz çocuklarıyla, gelecek vaat eden alt yapısıyla, yürekli teknik kadrosuyla tekrar eski günlere döndürmek ümidiyle yola devam ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.
KAYNAK:www.ajansyalova.com