Yalova armutlu tatil köyü tanıtım

xavi

Kayıtlı Üye
Merhabalar İsmim Cayit

Bizler emineller gayrımenkul şirketi olarak Yalovanın Armutlu İlçesinde İnşaa etmekte olduğumuz termal tatil köyümüzün tanıtımları amaçlı İstanbuldan Yalovaya her hafta sonu günü birlik ailelere özel tanıtım turları düzenlemekteyiz.Sabah Kahvaltası Öğlen yemeği ve ulaşım tamamen ücretsizdir.Oturdugunuz semttende servislerimiz sizleri alıyor.Sizlerde ailenizle günü birlik tanıtım turuna katılmak isterseniz...

İzmit yalova turlarımızda mevcuttur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
---> Yalova armutlu tatil köyü tanıtım

cok yakinimin yazligi var,bir kac gun kalmistim,pek hosuma gitti desem yalan olur.

Tabi herkezin görüşü farklı ama bizim tesisimizin kaplıcalı olması çok büyük bir artı ekstra insanlar zaten burayı istanbula yakınlığı ile sağlık için tercih ediyor:)

malesef sizin tanıtımlarınız her ne kadar ücretsiz olsada forumda tanıtım ücretli.telefon numarasını silmek zorundayım özür dilerim.

Yok problem değil zaten bu telefon numarasından rezervasyon yapılıyordu.Bizde forumdaki değerli insanları ailesiyle misafir etmek istemiştik

anlayısınız ıcın tesekkurler çeşitli sebepler dolayısıyla iletişim adresi vermek yasak.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri