YALNIZLIK
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 26 Ağu 2014 #2 ---> Yalnızlık ben yalnızlıgımı denizlere yazdım ordan oraya savruluyorum yapragın rüzgarda dalgalandıgı gibi [MENTION=166329]ASeL[/MENTION] emegine saglık güzeldi
---> Yalnızlık ben yalnızlıgımı denizlere yazdım ordan oraya savruluyorum yapragın rüzgarda dalgalandıgı gibi [MENTION=166329]ASeL[/MENTION] emegine saglık güzeldi
ASeL Bayan Üye 27 Ağu 2014 #3 ---> Yalnızlık sensiz olmaz' Alıntı: ben yalnızlıgımı denizlere yazdım ordan oraya savruluyorum yapragın rüzgarda dalgalandıgı gibi [MENTION=166329]ASeL[/MENTION] emegine saglık güzeldi Genişletmek için tıkla ... Rica ederim mavilim sağolunuz
---> Yalnızlık sensiz olmaz' Alıntı: ben yalnızlıgımı denizlere yazdım ordan oraya savruluyorum yapragın rüzgarda dalgalandıgı gibi [MENTION=166329]ASeL[/MENTION] emegine saglık güzeldi Genişletmek için tıkla ... Rica ederim mavilim sağolunuz
sensiz olmaz Kayıtlı Üye 27 Ağu 2014 #4 ---> Yalnızlık ASeL' Alıntı: Rica ederim mavilim sağolunuz Genişletmek için tıkla ...