![]() |
![]() |
Bazen ihtiyaç gibi geliyo bazen hastalık bazende ceza. Bende yalnızlığın belli bir tanımı yok.
Sizce yalnızlık nedir ?
"Yalnızlık da bir ilişki çeşididir
Kendinlesindir, dinlersin yeniden tanırsın belki seni
Bazen koskoca kâinata sığamayacak ölçütteyken
Zerre kadarsındır bazen de "
Yerine göre değişebilecek bir durum, kimi zaman bunalmıştır insan yalnızlığı özler, kimi zaman da zaten hiç olmadığı kadar yalnızdır..
Uzun süre bir yalnızlık hastalık olabilir mi acaba ?
kalabalığın içerisinde tek başına olduğunu hissetmek , seni anlamayanların , dinlemeyenlerin yanında sadece kendinle konuşmak .. Sanırım bende Hastalık Halini Aldı :R
Yalnız olan bir insanın arzuları olamaz mı ? Yeniden sevmek, eğlenmek, zengin olmak v.s gibi
Dediğim gibi belli bir yalnızlık kavramı yok. kişisine zamanına göre değişir. Benim için bazen hayat biçimi bile olur yalnızlık o derece![]()
Arzu sevdiğim kızın ismi.![]()
o zaman senin için grip gibi bir şey, zaman zaman tekrarlayan bir hastalık gibi![]()
O zaman yalnızlık bir nevi şizofreni gibi birşey oluyor
Yalnız olan bir insanın arzuları olamaz mı ? Yeniden sevmek, eğlenmek, zengin olmak v.s gibi
Yalnızlığı hastalık olarak değilde ihtiyaç olarak gördügüm zamanlar o zamanlar![]()
Senin dediğin 2-3 günlük kafa dinlemek gibi birşey oluyor herhalde. Ben uzun süreçli yalnızlıklardan kast etmiştim![]()
Evet Bende Şizofrenik Bir Durum .. Genelde Kendimi Hep Yalnız Hissetmişimdir..
Elbetteki Olur .. Yalnızlığı hissettiğim zaman Sevilmediğimi düşünürüm
Belkide Bendeki Yalnızlık Gerçek Bir Sevgi Arzusu ..
Şizofrenik Algılar Başgösterebilirmesela başta Mitomanlık
Sanırım Yalnızlığımın İlk Devresinde Mitomani devreye giriyor
![]()
İnsan yalnızlığı özlediği için mi, bazen insanlardan kaçar yani ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.