Yalnızlık bir ilaç mı ? Yoksa hastalığın ta kendisi mi ?

---> Yalnızlık bir ilaç mı ? Yoksa hastalığın ta kendisi mi ?

Bazen ihtiyaç gibi geliyo bazen hastalık bazende ceza. Bende yalnızlığın belli bir tanımı yok.

"Yalnızlık da bir ilişki çeşididir
Kendinlesindir, dinlersin yeniden tanırsın belki seni
Bazen koskoca kâinata sığamayacak ölçütteyken
Zerre kadarsındır bazen de
"

Yerine göre değişebilecek bir durum, kimi zaman bunalmıştır insan yalnızlığı özler, kimi zaman da zaten hiç olmadığı kadar yalnızdır..

kalabalığın içerisinde tek başına olduğunu hissetmek , seni anlamayanların , dinlemeyenlerin yanında sadece kendinle konuşmak .. Sanırım bende Hastalık Halini Aldı :R

"Yalnızlık da bir ilişki çeşididir
Kendinlesindir, dinlersin yeniden tanırsın belki seni
Bazen koskoca kâinata sığamayacak ölçütteyken
Zerre kadarsındır bazen de
"

Yerine göre değişebilecek bir durum, kimi zaman bunalmıştır insan yalnızlığı özler, kimi zaman da zaten hiç olmadığı kadar yalnızdır..

İnsan yalnızlığı özlediği için mi, bazen insanlardan kaçar yani ?

Son düzenleme:

kalabalığın içerisinde tek başına olduğunu hissetmek , seni anlamayanların , dinlemeyenlerin yanında sadece kendinle konuşmak .. Sanırım bende Hastalık Halini Aldı :R

O zaman yalnızlık bir nevi şizofreni gibi birşey oluyor :)

[QUOTE=' ParadokS]Arzu' suz bir yaşam. Ve ölümden' de beter olan şey.

( Allah yaşatmasın. ) [/QUOTE]

Yalnız olan bir insanın arzuları olamaz mı ? Yeniden sevmek, eğlenmek, zengin olmak v.s gibi

Dediğim gibi belli bir yalnızlık kavramı yok. kişisine zamanına göre değişir. Benim için bazen hayat biçimi bile olur yalnızlık o derece :)

o zaman senin için grip gibi bir şey, zaman zaman tekrarlayan bir hastalık gibi :)

O zaman yalnızlık bir nevi şizofreni gibi birşey oluyor :)

Yalnız olan bir insanın arzuları olamaz mı ? Yeniden sevmek, eğlenmek, zengin olmak v.s gibi

Evet Bende Şizofrenik Bir Durum .. Genelde Kendimi Hep Yalnız Hissetmişimdir..
Elbetteki Olur .. Yalnızlığı hissettiğim zaman Sevilmediğimi düşünürüm
Belkide Bendeki Yalnızlık Gerçek Bir Sevgi Arzusu ..

Şizofrenik Algılar Başgösterebilir :) mesela başta Mitomanlık :) Sanırım Yalnızlığımın İlk Devresinde Mitomani devreye giriyor :)

Yalnızlığı hastalık olarak değilde ihtiyaç olarak gördügüm zamanlar o zamanlar :)

Senin dediğin 2-3 günlük kafa dinlemek gibi birşey oluyor herhalde. Ben uzun süreçli yalnızlıklardan kast etmiştim :)

Senin dediğin 2-3 günlük kafa dinlemek gibi birşey oluyor herhalde. Ben uzun süreçli yalnızlıklardan kast etmiştim :)

Neye göre yalnızlık o zaman. Aşktan yana mı Dostluktan mı genel olarak hayatındaki herşeyden mi ?

Evet Bende Şizofrenik Bir Durum .. Genelde Kendimi Hep Yalnız Hissetmişimdir..
Elbetteki Olur .. Yalnızlığı hissettiğim zaman Sevilmediğimi düşünürüm
Belkide Bendeki Yalnızlık Gerçek Bir Sevgi Arzusu ..

Şizofrenik Algılar Başgösterebilir :) mesela başta Mitomanlık :) Sanırım Yalnızlığımın İlk Devresinde Mitomani devreye giriyor :)

Bunun için ayrı bir konu açmak lazım, yalan söylemek ihtiyaç mı, hastalık mıdır diye :)

Bunaldiginda insanlardan kacmak icin yalnizsan ===> ilactir (bir muddet)
Sevgisiz, ailesiz, sevgilisiz, arkadassiz isen ====> mahkumiyettir
yasayan olu isen (duygusuz olarak) ====> hastaliktir
bazen ise ===> ihtiyactir
bana gore tabiki bunlar...

İnsan yalnızlığı özlediği için mi, bazen insanlardan kaçar yani ?

Bazen evet, sen istemez misin ara sıra yalnız kalmak ?
Yalnızlık belirli bi periyottur bence, ne sonsuza kadar yalnız olur insan ne de sonsuza kadar hep yanında birileri olur.
Gribe yakalanmak gibi bu, dönem dönem olabilecek şeyler.Ama bazıları da vardır ki ben çok yalnızım ve hep yalnızdım da der, aslında bu onların hayata karşı verdiklerinin tepkisidir binevi.İnsan istedikten sonra her zaman kendisini anlayan birilerini bulabilir bence.

AŞK AÇISINDAN DÜŞÜNÜNCE : şuan bana ilaç gibi kafam rahat içim rahat :)

AMA NORMALDE YALNIZ KALMAYI İSTEMEM KONUŞCAK İNSAN LAZIM BENİM GİBİ GEVEZE BİRİNE :s

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri