yalnız olmak size ne hissettiyor??
U Until The Grave fσяυм ρяє&# Prenses 4 May 2010 #2 ---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? Huzur
R RaPizM^^ Bayan Üye 5 May 2010 #3 ---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? Until The Grave' Alıntı: Huzur Genişletmek için tıkla ... +1 (
---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? Until The Grave' Alıntı: Huzur Genişletmek için tıkla ... +1 (
UZAKLARDAN SAUDADE Kayıtlı Üye 5 May 2010 #5 ---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? ayna ile muhabbet kurma durumudur ve evinden uzaklarda okumaktır.
---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? ayna ile muhabbet kurma durumudur ve evinden uzaklarda okumaktır.
By.CheqiCi Kayıtlı Üye 9 May 2010 #7 ---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? YanLız KALmaK benim Düşmanım ya. YanLızken kafayı yiyom.
G Gülümse. Bayan Üye 9 May 2010 #8 ---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? Huzur , özgürlük , rahatlık.
Gözde' Bayan Üye 26 Ara 2011 #11 ---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? bugünden itibaren yalnızım ne hissettirecek görcem daha sadece saçma kısmına şahit oldum...
---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? bugünden itibaren yalnızım ne hissettirecek görcem daha sadece saçma kısmına şahit oldum...
S Stinko Kayıtlı Üye 28 Ara 2011 #14 ---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? LaNéDLy qHz' Alıntı: Özgürlük Genişletmek için tıkla ... aynen
---> yalnız olmak size ne hissettiyor?? LaNéDLy qHz' Alıntı: Özgürlük Genişletmek için tıkla ... aynen