Yalandı Affet

N€F€S

Banned
Sana gelecek yüzüm yok bir söz söyleyecek halim yok seni cok üzdüm yaraların kanıyor varlığımdan cıkamıyorsun sende bu karmakarışık işin içinden her şey yalandı diyemedim sana deseydim aklımın alamayacağı bir kırgınlık yaşayacaktı o tertemiz güzel yüreğin.
Ben seni sevdim çok sevdim kimsenin seni benim kadar anlaması yüreğini görmesi mümkün değil.aşk değil ama bu birtanem sevgili özlemi değil sana olan hasretim dostum arkadaşım kardeşim olsaydın
Keeşke ben sana yalan söylememiş olsaydım.keşke sen bir aşka bu kadar aç olmasaydın.
Keşke seni bir ömür boyu kanatlarımın altında şefkatle taşıyabilseydim.
Bana bu şehri terk et dayanamıyorum demiştin ya bende gitmiştim biliyorum gidemeyeceğimi düşünüyordun biliyorum sana koşarak geleceğimden emindin.gelmediğim her gün kendine kızdın git dediğin için sonra bana kızdın hayatına girdiğim için.
Seni bilerek kırmak zorundayım seni bana düşman etmek zorundayım sen ne kadar yıkılıyorsun bu yalanlardan görüyorum ben . gerçeklerden yıkkınım birtanem cok çaresizim çok pişmanım zamanı geri alamıyorum sana anlatamıyorum sen anlamıyorsun
Hayatımın en acı sayfası olarak kalacaksın en büyük vicdan azabım tek kişilik suçluyum şimdi ve tek kişilik müebbed bir yalanın bir aşığınen ağır vebalini taşıyarak sana söyleyemediğim her söz bıçak yarası sinemde beni affet bir gün affet ne olur

alıntı

Moderatör tarafında düzenlendi:
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri